Neler yeni

Çocuk

kiddyhopes

🌱Yeni Üye🌱
internette buLduğum bir köyLü çocuğun resmini karakaLem çaLışmıştım sırf diz anatomisi için :smile::wink:
eb2cx0.jpg

Benzer konular

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….

(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok beğendim çok başarılı..Diz anatomisi olarakta çok iyi olmuş..Ellerinize sağlık.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten çok başarılı. elinize sağlık.

beni tek rahatsız eden şey kollar ve dirsekleri. kollarda derinlik kaybolmuş. bu ve benzeri eksikliklere (ya da hatalara) ufak tefek yerlerde de rastlanıyor. gölgelendirme için "tarama" yaparsanız, bu durumla sık sık karşılaşırsınız. ama çizilenin formunu belirlemek için kullanılan araştırma çizgileri ile gölgeleme de verilirse, hem akışkan bir çizim elde edersiniz, hem de gölgeleri daha rahat ve başarılı verebilirsiniz.

tekrar tebrikler.
iyi çalışmalar