Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
küçükken polis olmayı çok istedim fakat maddi imkansızlıklar dolayısı ile orta okuldan sonrasını okuyamadım şimdi seyyar satıcılık yapıyorum elhamdülillah ekmeğimizi kazanıyoruz
ben küçüklüğümden beri sınıf öğretmeni olmak isterdim ama kendi köyümüzde köydeki çoçuklara eğitim vermek için ama meslek lisesi okudum grafik bölümü ama şuan herkes istediği bölümü tercih edebiliyo ama ben grafiği çok seviyorum ve iyi ki de okumuşum diyorum
ben fotoğrafçı olmak isitiyordum 6 yaşında falandım yani . çok da uzak bi meslek seçmemişim herhalde... kullandığımız bi alan. ama hala severim hobi olarak tabi profosyonel bişey yok .
3d çizimlere başlamadığın sürece psikologluk bi durum olmaz diye düşünüyorum, yo ben illaki 3d yapıcam diyorsan kazandığın paraların yarısı doktora gider, o da insanın savunma sistemiyle ilgili, olaylara dirençlimisin, o zaman sorun yok kimse yıkamaz seni devam et başarılar.