Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çocuklar İçin Çizer (Freelance)

zuleyha_unal

🌱Yeni Üye🌱
çocuklar için çizer

"3-6 yaş grubu çocuklar için hediye olarak dağıtılacak boyama kitabı, boy cetveli gibi çeşitli dökümanlar için özgün tasarımlar yapabilecek çizer aranıyor..." demişsiniz. halen geçerli ise pa_let_2@hotmail.com

elem

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler uzun süredir ıllustrasyon, çocuklara yönelik maskot, çalışmaları,karakter çizimleri yapmaktayım. Freelance olarak bir çok firmaya kendilerine özgü işler yapmış bulunmaktayım.Görüşmek isterseniz elf__oz@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz..

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Vaktimiz çok, işverenin keyfinin gelmesini keyifle bekleriz, işimiz ne ki?

banev

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben daha öncede cocuk kitapları yatmıstım bu işte tecrübeliyim diger işlerimi görmek için :: Dinodream Krokipoti :: bu linki tıklayabilirsiniz.olumlu yada olumsuz geri dönerseniz sevinirim. krokipoti@hotmail.com bu mailden görüşebiliriz teşekkürler.

selincamcılar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar

Resim ögretmenliği mezunuyum.İstanbul'da Jr.art director olarak çalışmaktayım.Story board ve karakter çizimleri yapıyorum.İlgilenirseniz

selincamcilar@gmail.com 'a mail atabilirsiniz

dizayn.design

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker / demet aslan

İlanınız aktif ise yardımcı olmak isterim. dizayn.design@gmail adresinden irtibat kurabilirsiniz...

bemretulove

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2009 yılında 55 adet boyama kitabı tasarımı yaptıım. Tamamen bana ait

ileri düzeyde

photoshop
corel draw
illustrator
freehand
programlarında

bemretulove@hotmail.com

Crysanıa

🌱Yeni Üye🌱
Bursadanım bebe giyimi üzerine desinatörlük ve grafikerlik yaptım çocuklar için boyama kitabıda hazırlayabilirim mailim screamofdestiniy@hotmail.com ilgilenirseniz ekleyin görüşelim