Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çok Acil Yardım Lütfenn !!!

Benzer konular

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
illustratörde önce bir kutu çiz...sonra transform dan açılı olarak kopyala...daha sonra ctrl + d yap.. ctrl + d yaptıkça ilk yaptığın açı kadar boşluk bırakarak çoğaltma yapacaktır..

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
illustratörde önce bir kutu çiz...sonra transform dan açılı olarak kopyala...daha sonra ctrl + d yap.. ctrl + d yaptıkça ilk yaptığın açı kadar boşluk bırakarak çoğaltma yapacaktır..

sanırım bişe sölemeyi unuttum corel de nasıl yaparımm corel kullanıyorumm

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
önce o hareketi karşılayan, birebir bi daire çizin, ardından bir tane kutucuğu örnek olarak yerleştirin. kutucuğun eksenini o çizdiğiniz dairenin ortasına getirin. belli bir aralıkla giderek copy paste ( ama mouse ile sağ tık sol tık biliosunuzdur onu :) ) yapın. ve ctrl + R yaptıkça sizin bu hareketinizi tekrarlayacaktır. başka bi yolu daha varsa bilmiyorum ama ben olsam böyle yapardım. kolay gelsin

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
konuyu arattır bulacaksın büyük daireyi çiz sonra küçük parçayı çizip merkez noktasını dairenin ortasına al küçük parçaya çift tık yuvarlama çizgileri çıkar tek tek çevirirp sağ mouse ile dublicate yap görsel anlatım mevcut bunla ilgili...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
answersaray'ın dediğini aynen corelde de uygulayabilirsin. Diğer arkadaşların dediklerinin dışında da daha pratik bir yolu yok bildiğim kadarıyla.