Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ÇOK ACİlll CAPTURE PROBLEM

scorpion57

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben yeni kullanıcıyım , videodan bilgisayara edius proğramı ve fireware card yardımıyla atıyorum.. ama parça parça atıyor buda benim işime gelmiyor ne yaptıysam beceremedim.. TEK PARÇA halinde nasıl captura yaparım ltfn yardım..yarına yetişmesi gereken acil bir kayıt var .. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Benzer konular

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar ben yeni kullanıcıyım , videodan bilgisayara edius proğramı ve fireware card yardımıyla atıyorum.. ama parça parça atıyor buda benim işime gelmiyor ne yaptıysam beceremedim.. TEK PARÇA halinde nasıl captura yaparım ltfn yardım..yarına yetişmesi gereken acil bir kayıt var .. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sana bu cevabı yazdığım pc de şu an edius yüklü değil tam hatırlayamasamda oynatım penceresinin üzerindeki setting menüsünden aplication settin e gel ordan sana açılan diyalog penceresinin sol tarafında render diye bir seçenek var onu tıkla tıkladıktan sonra sağda açılan kutucuklardaki işaretleri kaldır ama dedim ya o kutucukların hangisi yada hangileriydi hatırlayamıyorum şu an sen istersen tüm kutucuklardaki işaretleri kaldır öyle bir dene..

kolay gelsin

scorpion57

🌱Yeni Üye🌱
ysnıtın için teşekkürler poyrazhan55 ...deneyelim..yanıtı buradan yayınlarım becerebilirsem :) diğer arkadaşlarada destek olmuş olur.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
ysnıtın için teşekkürler poyrazhan55 ...deneyelim..yanıtı buradan yayınlarım becerebilirsem :) diğer arkadaşlarada destek olmuş olur.

ben sana render diye bir seçenek var dedim ya dostum onu dalgınlıkla yazmışım çok özür o sana açılan diyalog penceresinde capture seçeneğine tıklayıp ordaki kutucukların işaretlerini kaldıracaktın gece çok geç vakitte sana yazdım o cevabı kafa biraz dalmış kusura bakma :))