tebrik ederim güzel çalışma tşk ederim
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 31 Ocak 2008 #21 ali_emre_35' Alıntı: tebrik ederim güzel çalışma Genişletmek için tıkla ... tşk ederim
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 31 Ocak 2008 #22 Skylight' Alıntı: güzel bir çalışma olmuş aynı zamanda da atasözüde tam yerinde ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için ve çok tşk ederim
Skylight' Alıntı: güzel bir çalışma olmuş aynı zamanda da atasözüde tam yerinde ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için ve çok tşk ederim
peri Happy Woman 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Haz 2007 Mesajlar 620 Tepkime puanı 10 Yaş 45 31 Ocak 2008 #23 ellerine sağlık
mermaid ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.dinodream.com 31 Ocak 2008 #24 Çok güzel bi çalışma,ben çok beğendim..sözler tasarım için çok önemlidir ve atasözü tam yerinde fakat başlığı bence biraz daha düşün... başarılar..
Çok güzel bi çalışma,ben çok beğendim..sözler tasarım için çok önemlidir ve atasözü tam yerinde fakat başlığı bence biraz daha düşün... başarılar..
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 1 Şub 2008 #25 peri' Alıntı: ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler mermaid' Alıntı: Çok güzel bi çalışma,ben çok beğendim..sözler tasarım için çok önemlidir ve atasözü tam yerinde fakat başlığı bence biraz daha düşün... başarılar.. Genişletmek için tıkla ... yorumun için çok teşekkürler hatamız vardır veya yoktur sanırım ok yaydan çıktı bir kere :disappoint: yetiştirebilirsem 2 çalışma hakkım daha var onlarda farklı başlıklar var bakalım kısmet
peri' Alıntı: ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler mermaid' Alıntı: Çok güzel bi çalışma,ben çok beğendim..sözler tasarım için çok önemlidir ve atasözü tam yerinde fakat başlığı bence biraz daha düşün... başarılar.. Genişletmek için tıkla ... yorumun için çok teşekkürler hatamız vardır veya yoktur sanırım ok yaydan çıktı bir kere :disappoint: yetiştirebilirsem 2 çalışma hakkım daha var onlarda farklı başlıklar var bakalım kısmet
Coyo-T 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Haz 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 1 Şub 2008 #26 Güzel bir çalışma. Baktığım 10 tasarım arasında 3 güzelden birisi
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 1 Şub 2008 #27 Coyo-T' Alıntı: Güzel bir çalışma. Baktığım 10 tasarım arasında 3 güzelden birisi Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım hayırlısı ozaman. yorumun için tşkler
Coyo-T' Alıntı: Güzel bir çalışma. Baktığım 10 tasarım arasında 3 güzelden birisi Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım hayırlısı ozaman. yorumun için tşkler
aysgl 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Ara 2007 Mesajlar 469 Tepkime puanı 3 1 Şub 2008 #28 bencede çok başarılı bir çalışma arkadaşlara katılıyorum emeğine sağlıkkk
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 2 Şub 2008 #29 aysgl' Alıntı: bencede çok başarılı bir çalışma arkadaşlara katılıyorum emeğine sağlıkkk Genişletmek için tıkla ... beğenmenize gerçekten çok sevindim. yorumun için çok teşekkürler
aysgl' Alıntı: bencede çok başarılı bir çalışma arkadaşlara katılıyorum emeğine sağlıkkk Genişletmek için tıkla ... beğenmenize gerçekten çok sevindim. yorumun için çok teşekkürler
K koserim 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 755 Tepkime puanı 11 2 Şub 2008 #30 Tebrik Ederim Çok Güzel Bİr Çalışma....
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 2 Şub 2008 #31 ty koserim' Alıntı: Tebrik Ederim Çok Güzel Bİr Çalışma.... Genişletmek için tıkla ... tşkler güzel yorumun için
ty koserim' Alıntı: Tebrik Ederim Çok Güzel Bİr Çalışma.... Genişletmek için tıkla ... tşkler güzel yorumun için
KongLomerA 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 7 Eyl 2007 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 4 Şub 2008 #32 tebrik ederim..ama dedikleri gibi sadeceata sözü yeterliydi bencede..
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 5 Şub 2008 #33 KongLomerA' Alıntı: tebrik ederim..ama dedikleri gibi sadeceata sözü yeterliydi bencede.. Genişletmek için tıkla ... denendi yetmiyordu ama yinede yotumun düşüncen için çok teşekkürler.
KongLomerA' Alıntı: tebrik ederim..ama dedikleri gibi sadeceata sözü yeterliydi bencede.. Genişletmek için tıkla ... denendi yetmiyordu ama yinede yotumun düşüncen için çok teşekkürler.
hiLaL34 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Ara 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 5 Şub 2008 #34 ÇaLışma gerçekten çok ßaşarıLı teßrik ediyorum..ßence ßirinciLiği hakediyor..
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 5 Şub 2008 #35 hiLaL34' Alıntı: ÇaLışma gerçekten çok ßaşarıLı teßrik ediyorum..ßence ßirinciLiği hakediyor.. Genişletmek için tıkla ... :kiss:önemli olan katılmaktı dicem güzel yorumun için çok teşekkürler
hiLaL34' Alıntı: ÇaLışma gerçekten çok ßaşarıLı teßrik ediyorum..ßence ßirinciLiği hakediyor.. Genişletmek için tıkla ... :kiss:önemli olan katılmaktı dicem güzel yorumun için çok teşekkürler
dejavu38 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Şub 2008 Mesajlar 46 Tepkime puanı 1 6 Şub 2008 #36 orjinal olmus basrılar
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 6 Şub 2008 #37 başlığı hatalı buldum, kelimelerin sırası ile yazılması daha doğru olur, okuma zorluğu var.
gülnihal 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 28 Ocak 2008 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 8 Şub 2008 #38 slm!! walla bende çok beğendim anlatılmak istenen güzel ifade edlimiş..ellerine sağlık
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 9 Şub 2008 #39 splendors' Alıntı: başlığı hatalı buldum, kelimelerin sırası ile yazılması daha doğru olur, okuma zorluğu var. Genişletmek için tıkla ... eleştirin için teşekkürler. fikir ayrılığımız var bu konuda. gülnihal' Alıntı: slm!! walla bende çok beğendim anlatılmak istenen güzel ifade edlimiş..ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... slm güzel yorumun için bende sana teşk ederim.
splendors' Alıntı: başlığı hatalı buldum, kelimelerin sırası ile yazılması daha doğru olur, okuma zorluğu var. Genişletmek için tıkla ... eleştirin için teşekkürler. fikir ayrılığımız var bu konuda. gülnihal' Alıntı: slm!! walla bende çok beğendim anlatılmak istenen güzel ifade edlimiş..ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... slm güzel yorumun için bende sana teşk ederim.
N N/A7 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 11 Kas 2007 Mesajlar 579 Tepkime puanı 12 Yaş 40 10 Şub 2008 #40 Hepyek' Alıntı: Atasözü yeterli, olmadan çok geç yazısını silebilirsin. kurumus toprak ve suyu yansitan renk oldukça hos. Balık boyayan adamıysa pek anlayamıdım, belki anlayan vardır anlatsın. Genişletmek için tıkla ... evet arkadaşım onu bende anlamış değilim olmamış gibime geldi
Hepyek' Alıntı: Atasözü yeterli, olmadan çok geç yazısını silebilirsin. kurumus toprak ve suyu yansitan renk oldukça hos. Balık boyayan adamıysa pek anlayamıdım, belki anlayan vardır anlatsın. Genişletmek için tıkla ... evet arkadaşım onu bende anlamış değilim olmamış gibime geldi