Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çok yakında! Bende Böyle bir Afiş Çalıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Son hakkını iyi kullan dicektimki son çalışmada yapılmış.. ok Çalışmalar Güzel Ama Biz 2050'den Bahsetmemiz Lazım ne Şimdi Dünyaya Brush Lee gelmiş Uçan Tekmesini Atıyor eee Küresel Isınma Bu İşin Neresinde Cap Canlı diri Diri Balıklar Havada uçuyor ne o Yoksa 2050 Yılında Yer Çekimine İnsanlardan Önce Balıklarmı Karşı Koyucak Bu son Çalışmada Ben Birşey Çıkaramadım hı Birşey Çıkardım Balık Hafızasını 3 Sn'dir Ne yani Bizde 3sn'e sonra unutuyormuyuz Bu Çalışmaya keşke biraz eklentiler yapsan gerçekten çok güzel olurdu yazık etmişsin neyse bol şans diliyorum..

Hakan Emen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Son hakkını iyi kullan dicektimki son çalışmada yapılmış.. ok Çalışmalar Güzel Ama Biz 2050'den Bahsetmemiz Lazım ne Şimdi Dünyaya Brush Lee gelmiş Uçan Tekmesini Atıyor eee Küresel Isınma Bu İşin Neresinde Cap Canlı diri Diri Balıklar Havada uçuyor ne o Yoksa 2050 Yılında Yer Çekimine İnsanlardan Önce Balıklarmı Karşı Koyucak Bu son Çalışmada Ben Birşey Çıkaramadım hı Birşey Çıkardım Balık Hafızasını 3 Sn'dir Ne yani Bizde 3sn'e sonra unutuyormuyuz Bu Çalışmaya keşke biraz eklentiler yapsan gerçekten çok güzel olurdu yazık etmişsin neyse bol şans diliyorum..

Düşüncelerine saygım var ama benim bakış açım boyle.. yoksa afişin ortasına 2050 yazar olü bir balık koyardım... birazdaha gayretle bakarsan sanırım birşeyler çıkarabilirsin.. küresel ısınma Kendiliğinden oluşmadı insanların bilinçsizliği.. ve azon tabakasının delinmesi nedeniyle küresel ısınma ortaya çıkmıştır sebebi ozon tabakasının yırtılması bu yırtılmadan dolayı güneş ışınları dünyaya direkt olarak ulaşmaktadır .. ayrıca azon tabakasının ilk yırtılması 1986yılındaki Nerçobil faciyası (Radyoaktif dumanlar ve sızıntı) sebebi ile meydana gelmiştir... ilk küçük yırtılmanın ardından 21 yılgeçmiştir ancak bu yırtılma kendisini yenileme sistemine sahip olmasına ramen bilinçsiz tüketimlerimiz yüzünden kendisini onaramamakta ve onarsa dahi çok uzun seneler geçmesi gerekmektedir. sanırım bunları bilmiyorsun... Unutmadan çalışamanı görmek istiyorum nasıl işliyeceğini merak ettim doğrusu.... saygılar.

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaratıcılık bu olsa gerek; çok beğendim çok güzel olmuş başarılar dilerim

hondarslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benimm hala bi hakkım daha var kullanmak için
mükemmelin ötesi tebrik ederim

asmareklam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.necmettinasma.com
bana sorarsanız ilk çalışma üzerinde yoğunlaşın. ikinci çalışmada sıkıntılar var. diğerindeki ifade daha güçlü. ilki üzerinde birkaç değişiklik iyi bir çalışma ortaya çıkarabilir. başarılar diliyorum.

Edit: bu mesajı yazarken son resmi görmemişim. Gayet güzel olmuş. Yalnız "MÜ" eki ayrı yazılmalı. "Düşündük mü?" olmalı
Kolay gelsin

Hakan Emen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. calısmşa

Afiş çalışmamı Photosop'da hazırladım, ve benim içime sindi ama zamanım kısıtlı olmasaına ramen yinede iyi oldu diye düşünüyorum...

Bu çalışamada 4 ayrı resim kullandım kullandığım resimlerin çözünürlükleri yüksek ve telef hakları bulunmamaktadır.

Çalışmamda zalan temiz çevre ve doğal kaynaklarımızın önde geleni olan suyu anlatmak istedim... belki bizler 2050 yılını göremiyecez ama yinede tahmin etmek güç değil... bence duyarlı bir başlıkta açılmış bir yarışma.

Herkeze başarılar...

afiscalismasidj2.jpg

1. calışmam.....

Hakan Emen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. calışma

Arkadaşlar bu afişte 4 ayrı resim kullandım ve bu afişin renkli olmammasına karar verdim.... Balık nesli tükenirse arkasındaki diğer nesillerde sırsyla insan oğluna kadar uzanır diye düşünüyorum... sanırım bir çalışmadaha yapıcam amu bu sefer acele yok ve zaman ayırıcam!!!!!

afiscalismas3ge0.jpg

2. çalışmam.....

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede çok güzel olmuş başarılar

Masterhan

🌱Yeni Üye🌱
Başarılar.Şu ana kadar incelediklerim(hemen hemen hepsi) arasında en iyisi.

dekarator_mustafa

🌱Yeni Üye🌱
calşmanı cok begendim herhalde babanın geni var sende başarılar mustafa ertürk

Son düzenleme:

SiLeNt

🌱Yeni Üye🌱
Güzel Fikir, Güzel Çalışma .. yarışmada başarılar..

RedLine RedApple

🌱Yeni Üye🌱
Yaptığın çalışmlaar gerçekten güzel ben 1. çalışmanı daha çok beyendim. ;) Yarışmada başarılar....

Karafikir

🌱Yeni Üye🌱
başarılar

tebrikler 1. ve 3. çalışmaların başarılı olmuş 2. çalışmanı sanırım biraz sallamışsın
ama bana sorarsanız 1. çalışmanız çok iyi balşarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...