Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cola - portakal - gazoz etiketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Kafama takılan bir kaç şey var;

Neden "Kola" değilde "Cola"? doğrusu "Kola Aromalı İçecek"

Ayrıca, Gazoz bir aroma değildir, "Limonlu Gazlı İçecek" yerine kullanılan bir tabirdir.
GAZOZ Aromalı GAZOZ olur mu?

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kafama takılan bir kaç şey var;

Neden "Kola" değilde "Cola"? doğrusu "Kola Aromalı İçecek"

Ayrıca, Gazoz bir aroma değildir, "Limonlu Gazlı İçecek" yerine kullanılan bir tabirdir.
GAZOZ Aromalı GAZOZ olur mu?

Katılıyorum
GAZOZ Aromalı GAZOZ benim de kafama takıldı.

htmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasnif haricinde güzel çalışmalar

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler yorumlar için ama ne kadar yönlendirmek istesemde müşteri kelimelerin böle olması üzerinde ısrarcı

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Ayrıca şimdi gözüme takıldı; yukarıda yazan "Gazlı Alkolsüz İçecek" te yanlış, "Alkolsüz Gazlı İçecek" şeklinde olmalı.. Burada satılan şey "Gazlı İçecek", alkolsüz olup olmaması ise sadece özelliği..

Örnek olarak: "yağsız inek peyniri" dediğimizde satılan şey "inek peyniri" ama özelliği "yağsız" olması. ben hiç görmedim "ineğin yağsız peyniri" yazdığını

Tabi siz şimdi müşterim böyle istedi diyeceksiniz, eh bunada şükür ya gazoz değilde peynir etiketi isteseydi değilmi ;)

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaniii arkadaşım .)) bence haklısında arada tasarım hakkında konuş çok istiyosan kopyala degiştir:D:D:D:D:D:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
yaniii arkadaşım .)) bence haklısında arada tasarım hakkında konuş çok istiyosan kopyala degiştir:D:D:D:D:D:

Ben ne hakkında konuşuyorum?

Sizin tasarım sandığınız şey, resim sanatı sanırım! Tasarım bütündür, yazısıyla, sloganıyla, tipografisiyle, rengiyle, büyüklüğü ile, görseli ile...

Yok illa görsel kısmada yorum diyosan buyur:

Renk tonlarını beğendim, ayrıca ilk bakışta modern bir havası var fakat, detaylı inceleyince;

1- O yuvarlağın içindekiler ne? meyve şekli desem değil (biraz muzu andırıyor) sanki bi sürü bıyık iç içe girmiş gibi

2- Yeşil ve Sarı renkteki etiketlerde büyük yuvarlakların sol tarafında renkler değişmemiş hala kırmızılık var!

3-Yeşil etikette soğuk içiniz yazısı neden diğerlerine göre farklı yerde? gerçi hepsi farklı ama yeşilinki bariz.

4- Genel olarak gıda sektörüne göre çok sert bir görüntüsü var, özellikle ürünün GAZOZ olduğunu düşünürsek, biraz daha yumuşak çizgiler kullanman gerekirdi, sevimliliği arttırman tüketici açısından yararlı olacaktır. ( Çünkü Enerji içeceği değil bu)

Ama yine söylüyorum tasarım bütündür, bu bariz yazım hataları ve anlam bozuklukları tasarımına gölge düşürmüş. Görsel hataları sırf güzel hatrına yorumladım.

İyi Forumlar

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
of işim var okuyamıcam ya sen neymişsin ama bak bunu anladım:D:D ya bana tamam haklsıın takıl işte kendin bide diyosunki tasarım bütündür ee sen tek heceli hücrelerle ilgileniyosun:D degişitiriz söz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...