Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hehe eyvallah dostum saolasın, uyarınıda dikkate alıcam lakin biraz önce bir iş geldi, baskı işleride olacakmış, bende pek anlamıyorum bu matbaa işlerinden ya, hadi hayırlısı
Grafikte, bir kompozisyon hazırlarken hiç bir anlama gelmeyen gerçekle alakası olmayan kelime topluluğunun yazılanına mıgırca bunun konuşulanına da cıbırca denir. (bakınız mahşer-i cümbüş):smile:
Grafikte, bir kompozisyon hazırlarken hiç bir anlama gelmeyen gerçekle alakası olmayan kelime topluluğunun yazılanına mıgırca bunun konuşulanına da cıbırca denir. (bakınız mahşer-i cümbüş):smile:
teşekkür ederim üstad, evet evet pek baskı işleri yapmadığımı konudaki cahilliğim direkt belli ediyor sanırım aiDesign bahsettiğinde hayali olduğu için üzerine düşmemiştim ama yinede bir ara düzelteyim onu...
Ben de çok beğendim; baskıda nelerin güzel çıktığına şahit oldum. Hassas bir makinede kusursuz olur bence.Bu arada bir yanım acaba diyor siyah hiç olmasa mıydı bu tasarımda? ellerine sağlık.
Hepimiz her gün yeni birşeyler öğreniyoruz bu meslekte, benimde bunda bir parça tuzum bulunduysa ne mutlu bana. Çalışmalarının geneli çok güzel, epey bir topic ini inceledim. yolun ve bahtın açık olsun kardeşim:smile: