Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Colorbox uygulaması nasıl kurulur?

MAJEZIK

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba lightbox sürekli hata veriyor diye colorbox uygulamasına geçmeye karar verdim ama bi türlü nasıl kurulacağını bulamadım nette türkçe kaynak olarak birtek bu eklentinin bloggere nasıl ekleneceğine dair yazı vardı ama normal web sayfasına nasıl ekleneceğine dair hiçbi yazı bulamadım.lütfen yardımcı olun nasıl kullanabilirim bunu

Benzer konular

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
Merhaba lightbox sürekli hata veriyor diye colorbox uygulamasına geçmeye karar verdim ama bi türlü nasıl kurulacağını bulamadım nette türkçe kaynak olarak birtek bu eklentinin bloggere nasıl ekleneceğine dair yazı vardı ama normal web sayfasına nasıl ekleneceğine dair hiçbi yazı bulamadım.lütfen yardımcı olun nasıl kullanabilirim bunu

çok basit aslında ilk önce

1) sitesinden tıkla ve indir

2) zipli dosyayı klasöre çıkar

3) example1 klasörü içinde zaten demo sayfasını göreceksin 6 farklı demo var tıklayarak örneklere bak hangisi hoşuna gidiyorsa seç benim hoşuma giden slideshow oldu

4) son yapman gereken <p><a href="../content/ohoopee1.jpg" rel="ohoopee" class='slideshow' title="Me and my grandfather on the Ohoopee.">Grouped Photo 1</a></p> kodundaki resmi kendi resminle değiştir

colorbox benimde hoşuma gitti yaptığım demo siteye koydum buradan bakabilirsin

yapamazsan msj gönder yardımcı olurum