Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

converse tipografi

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
iç mekan olarak düşünülebilir

552.jpg

Benzer konular

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Harika olmuş yine :)
Ama ben olsaydım orada fetish tarzında bi kız kullanmazdım. Ne bileyim, bu duruşuyla ayaklarına converse giydiğini düşünmek zor :p. Diğer her şey tamam :D

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
ellerine, emeğine sağlik cengiz gayet güzel :) kiz konusunda Lucienne'ye katiliyorum, hatta ekleme yapip diyorum ki, hatunu keşke convers'in içine koysaydin oradan baksaydi bize :)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
yine yeni yeniden cengiz...herzamanki gibi güzel olmuş arkadaşım...bence bayan ayakkabının üzerine uzanmış olsaydı daha hoş olurdu...tabi mümkünse de üzerinde converse uygun bi kıyafetle...:):):) iyi çalışmalar...kolay gelsin...

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kız konusunda herkes aynı şeyi düşünmüş sanırım... converse'e hiç de uygun bir tip değil. diğer herşey görsel açıdan hoş görünüyor.emeğinize sağlık ;)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Cengiz yine güzel olmuş cidden, ama yine o kadın kullanımından vazgeçmemişsin, sadelikten bu kadar korkma arkadaşım :) Bir de yine "İ" yer alıyor çalışmanda :p Kolay Gelsin..

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel iş yapıyorsunuz ellerinize sağlık...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar kız konusunda bende tereddütte kaldım olmasa daha iyi olurmuş bencede. erdemir i harflerini defalarca söyledin bana çalışma yaparken kafa gidio benim unutkanlık işte sağolasın

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar kız konusunda bende tereddütte kaldım olmasa daha iyi olurmuş bencede. erdemir i harflerini defalarca söyledin bana çalışma yaparken kafa gidio benim unutkanlık işte sağolasın

ehehehe :) hayır korkum, hadi bunları yayınlamıyorsun, bastırmıyorsun falanda birgün ciddi bir işte yaparsan yazık olur :D

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
hehe :smile: hakılısn valla. bidaha olmayacak bu hata inş. uyardığın için sağolasın arkadaşım. ileride büyük bi sorun haline gelebilir

STK

🌱Yeni Üye🌱
cengiz çalışmaların gayet güzel . ama çoğu çalışmanda arkadaki imag tipgrafi den daha ön planda bu da tipografiyi yok ediyor. mesela yaptığın çlışmada converse yazısı ciden güzel olmuş ama diğer imajlar daha göz önünde

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar son değişmiş halini böyle yüklemek zorunda kaldım düzelt butonunu göremediğim için. eğer yetkili kişi düzeltebilirse şimdiden teşekkür ederim.

2594.jpg

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Son çalışman daha güzel eline sağlık. Ama kırmızı alanı küçültmeni tavsiye ediyorum. O kırmızı alan fazla ilgi çekiyor bence.