Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika olmuş yine Ama ben olsaydım orada fetish tarzında bi kız kullanmazdım. Ne bileyim, bu duruşuyla ayaklarına converse giydiğini düşünmek zor . Diğer her şey tamam
ellerine, emeğine sağlik cengiz gayet güzel kiz konusunda Lucienne'ye katiliyorum, hatta ekleme yapip diyorum ki, hatunu keşke convers'in içine koysaydin oradan baksaydi bize
yine yeni yeniden cengiz...herzamanki gibi güzel olmuş arkadaşım...bence bayan ayakkabının üzerine uzanmış olsaydı daha hoş olurdu...tabi mümkünse de üzerinde converse uygun bi kıyafetle... iyi çalışmalar...kolay gelsin...
Cengiz yine güzel olmuş cidden, ama yine o kadın kullanımından vazgeçmemişsin, sadelikten bu kadar korkma arkadaşım Bir de yine "İ" yer alıyor çalışmanda Kolay Gelsin..
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar kız konusunda bende tereddütte kaldım olmasa daha iyi olurmuş bencede. erdemir i harflerini defalarca söyledin bana çalışma yaparken kafa gidio benim unutkanlık işte sağolasın
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar kız konusunda bende tereddütte kaldım olmasa daha iyi olurmuş bencede. erdemir i harflerini defalarca söyledin bana çalışma yaparken kafa gidio benim unutkanlık işte sağolasın
cengiz çalışmaların gayet güzel . ama çoğu çalışmanda arkadaki imag tipgrafi den daha ön planda bu da tipografiyi yok ediyor. mesela yaptığın çlışmada converse yazısı ciden güzel olmuş ama diğer imajlar daha göz önünde
arkadaşlar son değişmiş halini böyle yüklemek zorunda kaldım düzelt butonunu göremediğim için. eğer yetkili kişi düzeltebilirse şimdiden teşekkür ederim.
Harika olmuş yine Ama ben olsaydım orada fetish tarzında bi kız kullanmazdım. Ne bileyim, bu duruşuyla ayaklarına converse giydiğini düşünmek zor . Diğer her şey tamam