Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence evlenecek olanlar için oldukça maliyetli bir davetiye, kutunun 4 renk baskısı, bıçağı ve içine girecek prospektüs (mesaj, anne baba ismi vs.) vede şekerleriyle...
hayır adres var dikaktli bakarsanız imalat yeri ve yılı kısmında adres ve düğün tarihini göreceksiniz ve ayrıca barkodda dugun tarihihn kodlarını içeriyor
Arkadaşlar benim yorumum biraz farklı olacak.. Benim de adım Vedat ve Eda adında bir sevgilim vardı.. Evlenemedik.. Ancak buradaki Vedat ve Eda çiftinin bir başka güzel yönü var.. Ben o zamanlar sevgilime derdim ki; adın bile adımda saklı.. Nasıl sevmem ki seni..
VedaT Bu yüzen böyle bir evliliğe şahit olabilmek bile o kadar güzel ki.. Çok duygulandım çook
Arkadaşlar benim yorumum biraz farklı olacak.. Benim de adım Vedat ve Eda adında bir sevgilim vardı.. Evlenemedik.. Ancak buradaki Vedat ve Eda çiftinin bir başka güzel yönü var.. Ben o zamanlar sevgilime derdim ki; adın bile adımda saklı.. Nasıl sevmem ki seni..
VedaT Bu yüzen böyle bir evliliğe şahit olabilmek bile o kadar güzel ki.. Çok duygulandım çook
Ben pek begenmedim..Daha doğrusu kendi kültürümüz için knuşacak olursam, biz düğünleri hayli ciddiye alan bir milletiz. Davetiyeler sadece adres ve yeri yazan süslü kağıtlar olarak görmemek lazım, bir çoğu düğünden sonrada davetiyeleri anı olarak saklamaktadır, bu açıdan bakacak olursakda bunun gibi tasarımlar da problem olacaktır. Ama bir eczanenin açılış davetiyesi gibi düşünebiliriz..
son kullanma tarihi bence daha uygundur çünkü o bir davet sizde süresiz kalabilir ama son kullanma tarihinde kullanılması gerek daha sonrasında kullanamazsınız çünkü o tarihte düğün bitmiş olacaktır.....