Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cool KaDıN

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar grafik tasarım konusunda hepiniz benden daha tecrübeli olabilirsiniz.
yapılan işde benim görmediğim hataları da görebilirsiniz tüm bunlara saygım vardır.
ancak ben en azından haddimide hakkımı da bilirim.
sizler yapılan işi eleştirebilirsiniz ancak benim veya başkalarının işle ilgili yorumlarını
eleştirme hakkına sahip değilsiniz. eleştirirseniz polamiğe yol açmış olursunuz ki
bu çalışma da önüne geleni eleştiren ben değilim.
insanların düşüncelerini kısıtlama veya yönlendirme hakkına da kimse sahip değildir.

ama bu kadar çelişmeyin kendinizle
hem insanların düşüncelerini kısıtlayamazsınız deyip hemde benim yorumlarımı eleştirme hakkına sahip değilsiniz diyemezsiniz
ne tutarsız bir yaklaşımdır bu demezler mi sonra adama?

ben size yaptığınız yorumda ki "başarılı" nitelendirmesine dayanarak işin aslında başarılı olmadığını anlatmaya çalıştım
bunu yapmam daki sebep, siz 2 eksiğini dile getirerek genel hatlarıyla başarılı bulduğunuz halde bu çalışmanın aslen başarılı olmadığını anlatmaktı
sizde öğrencisiniz, ve sizinde buradaki çalışmalara eleştiri yaparken, yaptığınız yanlışların eleştirilmesine razı olmanız ve bunların anlamını kavramaya çalışmanız gerekir
ayrıca ben size başarı ile neyi kastettiğinizi sordum ve hala yanıt alamadım
kaynadı gitti arada
nedir sizce başarı dedim siz bana
"Amacım olumsuz eleştiri yapmak değil
karşımdaki kişinin tecrübe düzeyini bilmiyorum"
dediniz
lütfen birkez daha düşünün kişileri kırmamak adına, yorumlarım yumuşak olsun kaygısıyla başarılı bulmadığınız bir çalışmaya başarılı demekmidir etik olan?
başarılı bulmadığınız diyorum çünkü bir çalışmada size göre "ufak tefek" te hatalar var diyorsanız buna başarılı diyemezsiniz
örnek vermek gerekirse;
sınavda bir iki hatasıyla 75 alan öğrenci mi başarılıdır yoksa alnının akıyla 100 alan mı?

hoş deyin, güzel deyin ama başarılı demeyin
sonra böyle altından kalkamayacağınız tartışmalar içerisinde buluverirsiniz kendinizi

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bakın bir şeyi karıştırıyorsunuz insanların özgürlükleri başka insanların özgürlükleri ile sınırlandırılmıştır. düşünce özgürlüğü adı altında her aklınıza geleni söyleyemezsiniz.
alakasız eleştiriler yapamazsınız.
burda ki alakalı olan kişi çalışmayı yapan arkadaşdır.onun çalışmasını eleştirme hakkınız vardır ancak benim yorumlarımı eleştirme hakkına sahip değilsiniz.
sanırım gayet açık bir ifade oldu.