Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çöp Adam Bana Çalışıyor !

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Yetenek Sizsiniz :iloveyou:

boş zamanımda dans edim dedim :rofl: çöp adamım benim, devamıda gelicek ilerde bir de sevgili yapıcam ona :wink: atraksiyon dolu dakikalar !!! :)

dans dans dans :dance1::dance1::dance1:

padambanaal305351305yor.jpg

Dailymotion - Çöp adam bana çalışıyor - Bilim ve Teknoloji Kanalı

Son düzenleme:

Benzer konular

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğlenceli olmuş, müzikte güzel:)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
çöp adamın ajdar + MJ karışımı stiliyle göz dolduruyor :D eklem dansını daha kıvrak manevralara çevirebilmen ümidiyle... tebrikler :D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
çöp adamın ajdar + MJ karışımı stiliyle göz dolduruyor :D eklem dansını daha kıvrak manevralara çevirebilmen ümidiyle... tebrikler :D

Tessekur ederim Nur yorumunla renk kattın, :) ajdar + hiphop , Ama gözden kaçırdım sanma hani massallahim :) bu seferlik kobul ediyorum Tskler, tu tu tuh sanal tükürüklerin eksik olmasın inşallah :) massallah da isterim...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
ya aslında michael jackson vari bir moonwalk yapabilse bu çöp adam o zaman tükürüklere boğabilirim :)

şaka bir yana esprili kişiğilin çöp adamları bile coşturmuş.. devamını bekliyoruz

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
ya aslında michael jackson vari bir moonwalk yapabilse bu çöp adam o zaman tükürüklere boğabilirim :)

şaka bir yana esprili kişiğilin çöp adamları bile coşturmuş.. devamını bekliyoruz

TSK ederim seni tanıdığımdan beri, aylardır, yıllardır, kendime hep sunu sordum, Nur benim calışmalarıma ne zaman yorum yapicak nezaman Şeref vericek, iste o gün geldi TSK Nur tskler , istediğin moonwalk olsun