Merhaba ben de 10 gün kadar önce, lenovo Z710 aldım. Yaklaşık 2 ay önce bu bilgisayarın internetten beğenmiştim ve ilk satışa girdiğinde, biraz geç davrandığım için bir baktmıştım ki ürün tükenmiş. Bekledim yeniden satışa gelecek mi diye ve gördüğüm an hemen harekete geçtim. Vatan bilgisayardan son kalan 1-2 bilgisayara zor yetiştim.
Bilgisayarı aldığım gibi evde hemen kontrol ettim, çünkü buradan sorun olduğunu okuyunca kuşkulanmıştım.
Herhangi bir ses felan gelmiyordu ama görüntü çözünürlüğü pek iyi olmadığını ilk bakışta anladım.
Daha sonra USB'lerden birinin çalışmadığını farkettim. Hemen ürünü götürdüm, kontrol ettiler ve usb'nin çalışmadığını gördüler, hemen yenisini verdiler.
Yeni gelen bilgisayarı da kontrol ettim ve herhangi bir sorunu olmadığını gördüm, ama ekran çözünürlüğü gerçekten gözü rahatsız ediyor, ama yapacak bir şey yok.
Şimdilik pek bir program vs. yüklemedim ama internete giriyorum vs. pek sorun yok. Büyük ekranı cazip gelmişti ama çözünürlük kısmından biraz gözüm tırmaladı. Alışacağız artık.
Bilgisayarın ışıklarını da şimdiye kadar hiç açmamıştım, forumdan okuyup açtım, bilgi verenlere teşekkür ederim.
Bu arada bu fn tuşuyla başka neler yapabiliyoruz? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hoşçakalın.