Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel backup of

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
corel de bi çalışmayaptıktan sonra tekrar o çalışmayı açtıp kapadığımda back of oluyo bunun olmaması için ne yapmalıyım.bide convet yaptıkatan sonra tekrar çalışmamı normal şekilde kaydetmek istediğimde(yani convetsiz)kaydetmek istediğimde ne yapmalıyım.
şimdiden teşekkürlerrr

Benzer konular

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
back of kavramını tam anlamadım ama sanırım siz backup of... dan bahsediyorsunuz.

bu dosyalar orjinal dosyanın yedeği anlamındadır. orjinal dosyanızı her kaydettiğinizde backup dosyası yenilenir, bence faydalı bir özellik ama istemiyorsanız corel çalışma penceresi açıkken ctrl+j tuşuna basın
açılan pencerede workspace sekmesine tıklayın açılan alt menülerden save yazan yere tıklayın ve Auto backup every yazan kutudaki işareti kaldırın. bundan sonra backup dosyası oluşmaz

eğer çalışmanızı konvertleyip programı kapattıysanız bunu bir daha geri alma imkanınız yoktur. o yüzden konvertlediğiniz dosyayı farklı bir isimde kaydederek konvertlenmemiş orjinal halini saklayabilirsiniz

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
teşşekür edrim.peki şimdi bi kartvizit yaptığım zaman ben onun aynı rengini tuturmaya çalışıyorum ama olmuyo bunu nasıl ayarlayabiliriz.yada kolay bi yolu var mı?
yada ne yapılabilir.

asikum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit eger corel sayfasının içinde ise eyedropper toll u rengi alacagın yerin üzerine götürür tıklarsın sonra eyedropper toll un oldugu yerde paintbucket toll var onu seçer ve renk i nereye vermek istersen onun üzerine götürüp tıklarsın inş tardımcı olmuşumdur ...

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
tşkkrler.ben daha yniyim bu işlerde ve bayağı acemiyim.yazılanı not almam gerekecek
tekrar teşekkürler

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
daha önceki corel dosyasındaki rengi birebir almak isterseniz rengi almak istediğiniz çizime tıkladığınızda fill color özelliğinden renk kodlarına bakarak da alabilirsiniz

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
şimdi diyelim bi numune geldi elimize ve renk tonunu tutturmamız lazım ve değişik bi renk.yani ara tonlardan onu nasıl yapabiliriz.

alpsecen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
scanerde taratıp corela import et. ondan sonra rengin örneğini alırsın