Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel-baskı

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Murat bey bahsettiğiniz (Rgb Convert Cmyk) macroyu şimdi deneyebildim ve şunu anladım ki çoook kötüsünüz böyle bir macroyu tavsiye etmek için bu kadar beklediğiniz için. Çak ayıp ettiniz hiç yakıştıramadım ... :) (Paylaşım için tşk.ler)

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Murat bey bahsettiğiniz (Rgb Convert Cmyk) macroyu şimdi deneyebildim ve şunu anladım ki çoook kötüsünüz böyle bir macroyu tavsiye etmek için bu kadar beklediğiniz için. Çak ayıp ettiniz hiç yakıştıramadım ... :) (Paylaşım için tşk.ler)

Sayın Şeker;
Bir gün Nasreddin Hoca’nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi “Hocam” demiş, “niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki?”
Bir başkası “Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor?” diye konuşmuş.
Bir diğeri de “Hocam” demiş, “kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nereden baksan dökülüyor.”
Hoca kızmış, “Yahu” demiş, “iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi?
Hırsızın hiç mi suçu yok?”

acımasız bir eleştiri yapmamalıyım :wink:
yavuz hırsız ev sahibini neden bastırır ki?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Hırsızın da suçlu olabileceğini düşünürüm ama itiraf etmem ki :) ...

avien555

🌱Yeni Üye🌱
dergiyi yarın baskıya gönderiyorum. bir sorumm olacak. yardımcı olunursa minnettar kalırım...
dergiyi corelden pdf çıktısı alarak göndereceğim... dergi 215,9 mm * 279,4 mm yani letter sayfa ölçülerinde hazırlandı... pdf çıktısını yazıcıdan alma fırsatım olmadı... fakat pdf'nin yazdır seçeneğinden baktığımda sayfaların kenarlarında bazı boş alanlar görüyorum... yani sayfanın en altında mesela kenara yaslanmış bir fotoğraf var, pdf yazdır önizlemesinde bu fotoğraf kenara yaslanmış görünmüyor...fotoğrafın altında birkaç milimetrelik beyaz alan görünüyor... bu durum matbaada düzeltilebiliyor mu... bu benim corelde halletmem gereken bir sorunsa ne yapmalıyım... şimdiden teşekkürler...