Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel cıldırdı yardım lütfen

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
şimdi resmi çekiyorum yada internetten hazır kullanıyorum fark etmiyor. hiç üzerinde oynama yapmadan yaptığım çalışmayı filme yani renk ayrımına yolluyorum. ama resmin sadece resmin siyah filmini vermiyor. yazılar kontur felan tamam ama resmin siyahı yok üç renkte geliyor resim benim pc den mi corel den mi filmciden mi anlamadım. daha önce böle bir sorunla karşılaşmış ve çöz biri olmuşsa ve yardım ederse çok sevinirim.

Benzer konular

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
resim CMYK olduğuna emin misin?

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
sorunu hala çözemedi format attım pc ye coreli yeniden kurdum aynı

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
çok ilginç ben coreli pek anlamam anlayanlar varsa yardımcı olur sizden ilk defa duydum

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
demek ki bu sorun ilk defa meydana geliyor saten ben kötü olasılıkların adamıyım. gercekten çok ilginç ve garip hep beni buluyor böle gariplikler allahım neden ben... :(

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Corel'i yeniden kurduysanız film makinasında sorun olabilir.
birde f8'e basılı tutarak corel'i açın çıkan pencereye evet deyin daha sonra tekrar açın eğer düzelmemişse büyük ihtimalle makinada sorun vardır.

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Corel'i yeniden kurduysanız film makinasında sorun olabilir.
birde f8'e basılı tutarak corel'i açın çıkan pencereye evet deyin daha sonra tekrar açın eğer düzelmemişse büyük ihtimalle makinada sorun vardır.

ilginiz için teşekkürler dediğinizi yaptım sanırım f8 yapılan ayarları başa alıyor sıfra döndürüyor yenilemek ğibi bişe şimdi yeni bir çalımayı filme yollayacam bakalım sonuç ne olacak

bys_mavi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bitmaps-Conver to bitmaps-cmyk color ok! Jpg yap o şekilde çıktı al eger çıkıyor ise cmyk renklerinde eğer çıkmaz ise makinede sorun vardır .