Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel d pdf yapımı

xl9009

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar corel 12 kullanıyorum.corelde nasıl pdf yapıldıgını anlatabilirmisiniz.şimdiden teşekkürler

Benzer konular

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
File - Publish to PDF

xl9009

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler 412 fakat ben önceden freehand kullanıyordum.freehand pdf dokümanı yapmak için önce dıkumanı postscript soayası haline getiriyor oradan acrobat distillier ile pdf yapıyorduk.freehand export edip pdf yapılması vardı fakat pdf yaparken bozuluyordu.bu açıdan corel senin dediğin gibi yaparsam herhangi bir bozulma oluyor mu acaba?

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Coreldraw Freehand gibi yormaz insanı :) Pudlish to PDF'de bende daha sorun yaşamadım..

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler 412 fakat ben önceden freehand kullanıyordum.freehand pdf dokümanı yapmak için önce dıkumanı postscript soayası haline getiriyor oradan acrobat distillier ile pdf yapıyorduk.freehand export edip pdf yapılması vardı fakat pdf yaparken bozuluyordu.bu açıdan corel senin dediğin gibi yaparsam herhangi bir bozulma oluyor mu acaba?

aslında en sağlıklı yöntemdir. filme yollarken ps dosya olusturmak ve onu distillerdan gecirmek; rip!in özelliklerine göre hata verme riskine karsı kontrol sağlamış oluyorsunuz bir nevi. ve tabi distiller'de belirlediğiniz film ayarları ile pdf yapmış oluyorsunuz.

corel'de buna benzer yöntem kullanarak da yapabilirsiniz. acrobat 7 veya 8 pro versiyonlarında yazıcılarımız arasına PDF Writer kurulmakta bunu kullanarak da sorunsuz pdf yapabilirsiniz.

Coreldraw Freehand gibi yormaz insanı :) Pudlish to PDF'de bende daha sorun yaşamadım..

dostum en az 10 yıldır bu işin içindeyim ama macromedia veya adobe ürünlerinden hiç rahatsız olmadım. ama nedense corelde calışırken hep kasılırdım. ya şu corel yapımcıları coreli yazmayı bıraksalar da KPT efekleri ile kendilerini geliştirseler ya bence daha iyi olur. nedir bu corel anlamadım gitti...