Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corel de Bir Resmi Nasıl Vektörel Hale Çevirebilirz?
elinize emeğinize sağlık deerdime derman oldunuz umarım anlattıklarınızı yaparım ben de insan yüzlerini ağaca kazımaya uğraşıyorum ama olmuyor
şimdi bununla uğraşıyorum bende cnc lazer oyma makinası var ama reşimleri ağaç yüzeye yakarak işlemek istiyorum freehand de cizime cevirdiğimde cok fazla çizgi cıkıyo insan silüetini kaybediyorum nasıl bir yol uygulamakda fayda var dersin
elinize emeğinize sağlık deerdime derman oldunuz umarım anlattıklarınızı yaparım ben de insan yüzlerini ağaca kazımaya uğraşıyorum ama olmuyor
synrad lazer kullanıoyrdum bozuldu onda zaten resimlerde düzgün sonuç almıyordum o yapılana kadar versa kullanıyorum snyrad versa dan 30 kat daha hızlı... ama şuanda versa lazer kullanıyorum lazeri aldığımız yerde bir sürü ahşapa ****le kristale değişik yerlere kazınmış resimler vardı yani ordakiler resmin orjinal hali gibi duruyordu...
ordakiler bunu yapmanın tekniği bizde falan diee bişeler diordu ama zaman olupda gidemedim..
lazerciyim diyorsunuz bunu daha düzgün bir şekilde en iyi sonuçla lazerde almak için ne yapmam gerekiyor..
arkadaşım resimli daha iyi olmuş.benim senden bir ricam var.mustafa ismini resim olarak kaydedip corel de vectore çevirebilirmisin.bunun sebebi acaba bizmi ayarlamaları tam yapmıyoruz da corelin trace özelliğinin kötü olduğunu düşünüyoruz.ben mustafa ismini çevirdim daha doğrusu (m)harfini ele alalım.harfin düz yerlerinde bile doğru sonuç alamadım.yani siyah beyaz bir harfi bile vectore çeviremiyosa bir işe yaramaz.ama vector magic sitesine bakıyorum renli işlerde bile mükemmel sonuç veriyo.kısacası bu ricamı yapıp burada gösterebilirsen ve ayarlarınıda anlatabilirsen çok makbüle geçer.saygılar
fhr arkadaşım laser makinalarının ayarlarını doğru yaparsan istediğin resmi istediğin kalitede kristale yada ahşaba işleyebilirsin.Öncelikle resmin contrast ayarlarını doğru yapacaksın sonrada makinanın gücünü ve hızını orantılı olarak ayarladıktan sonra resim güzel bir şekilde işlersin.Yalnız fotografın kaliteside çok önemli çok karanlık olmamalı.Yani iş senin yaptığın ayarlara bağlı