Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel de Bir Resmi Nasıl Vektörel Hale Çevirebilirz?

Laser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
FHR Kardeş bende laserciyim laser konusunda yardımcı olabilirim istersen

kazem994

🌱Yeni Üye🌱
elinize emeğinize sağlık deerdime derman oldunuz umarım anlattıklarınızı yaparım ben de insan yüzlerini ağaca kazımaya uğraşıyorum ama olmuyor

şimdi bununla uğraşıyorum bende cnc lazer oyma makinası var ama reşimleri ağaç yüzeye yakarak işlemek istiyorum freehand de cizime cevirdiğimde cok fazla çizgi cıkıyo insan silüetini kaybediyorum nasıl bir yol uygulamakda fayda var dersin

elinize emeğinize sağlık deerdime derman oldunuz umarım anlattıklarınızı yaparım ben de insan yüzlerini ağaca kazımaya uğraşıyorum ama olmuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

_FhR_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.genckaihl.com
Lazer Yardım...

FHR Kardeş bende laserciyim laser konusunda yardımcı olabilirim istersen

synrad lazer kullanıoyrdum bozuldu onda zaten resimlerde düzgün sonuç almıyordum o yapılana kadar versa kullanıyorum snyrad versa dan 30 kat daha hızlı...
ama şuanda versa lazer kullanıyorum lazeri aldığımız yerde bir sürü ahşapa ****le kristale değişik yerlere kazınmış resimler vardı yani ordakiler resmin orjinal hali gibi duruyordu...

ordakiler bunu yapmanın tekniği bizde falan diee bişeler diordu ama zaman olupda gidemedim..

lazerciyim diyorsunuz bunu daha düzgün bir şekilde en iyi sonuçla lazerde almak için ne yapmam gerekiyor..

yardımların için şimdiden teşekkürler

_FhR_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.genckaihl.com
üniversal 1 ay içinde yeni bi program çıkarcakmış resmi çizmeye gerek kalmadan oluğu gibi lazerde kazıyabilicekmişiz

nejat001

🌱Yeni Üye🌱
2.el lazer makinesi arıyorum...

arkadaşlar hediyelik eşya üretiminde kullanmak üzere(ahşap-plexglass)kesim ve oyma yapacak bir lazer arıyorum.

Gran2rismo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
walla ben de raster to vector converter kullanıyodum ama onun da full versiyonu yoktu çevirmek için. teşekkürler

oktayoktay

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım resimli daha iyi olmuş.benim senden bir ricam var.mustafa ismini resim olarak kaydedip corel de vectore çevirebilirmisin.bunun sebebi acaba bizmi ayarlamaları tam yapmıyoruz da corelin trace özelliğinin kötü olduğunu düşünüyoruz.ben mustafa ismini çevirdim daha doğrusu (m)harfini ele alalım.harfin düz yerlerinde bile doğru sonuç alamadım.yani siyah beyaz bir harfi bile vectore çeviremiyosa bir işe yaramaz.ama vector magic sitesine bakıyorum renli işlerde bile mükemmel sonuç veriyo.kısacası bu ricamı yapıp burada gösterebilirsen ve ayarlarınıda anlatabilirsen çok makbüle geçer.saygılar

bende merak ettim... nasıl oluyormuş anlatırsa arkadaş sevinrim

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum Corel Draw 12 de high quality image alanına nasıl erişebiliyorum? yardımlarınızı bekliyorum.

filipiti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel 12 de trace çok parçalı çıkar x4 ise daha iyi sonuçlar alırsınız

enesevrim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fhr arkadaşım laser makinalarının ayarlarını doğru yaparsan istediğin resmi istediğin kalitede kristale yada ahşaba işleyebilirsin.Öncelikle resmin contrast ayarlarını doğru yapacaksın sonrada makinanın gücünü ve hızını orantılı olarak ayarladıktan sonra resim güzel bir şekilde işlersin.Yalnız fotografın kaliteside çok önemli çok karanlık olmamalı.Yani iş senin yaptığın ayarlara bağlı

enesevrim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar 2 el laser kesme ve oyma makinası arıyorum.Universal,epilog,eurolaser, yada o ayarda 30 watt lık bir makina lazım.

alonewolf33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bitmaps da vectorel olarak çevirebilirsin.. osana yardımcı olabilkir..

gazin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi supersin iyiki bunu resimle anlattın çok istifade ettim allah razıo olsu emeğine sağlık

zehragülacar

🌱Yeni Üye🌱
ben yapamadım corel 12 kulanyom ama mumkunse daha net acklarmsınz olmuyor trace yapıyom ama oynayamyom ustunde::((((((