Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel de font sorunu

secure35

🌱Yeni Üye🌱
selamlar
corelde fontların içinde zapfdingbats bt fontunu bulamadım.corel dram 12 kullanıyorum bu işte daha çok yeniyim.bu font çok gerekli ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

xfaruk

🌱Yeni Üye🌱
Bende birşey sorayım.Bende yüklü fontlar corelde kasma yapıyor.Bunların birçoğunu kullanmıyorum.Ama windows un altından silmek yerine;corel de çalışırken işe yaramayanları corel üzerinden silebilirmiyiz? Veya corelde özel font dosyası oluşturabilirmiyiz?

uta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba uzun bir surdir font konusunda sorunum var. bir cok yere sordum fakat sorun u tam anlayan olmadi.bigisayarima arapca dil yukledikten sonra banalazim olan arapca fontlari c den font klasorune kopyaladim faka kopyaladigim fontlar bir turlu aktiflesmrdiler. aga islamik font u bana cok lazim bende var ama aktiflesmiyor. yardimci olusaniz sevinirim. simdiden tesekurler

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende birşey sorayım.Bende yüklü fontlar corelde kasma yapıyor.Bunların birçoğunu kullanmıyorum.Ama windows un altından silmek yerine;corel de çalışırken işe yaramayanları corel üzerinden silebilirmiyiz? Veya corelde özel font dosyası oluşturabilirmiyiz?

Corel İle birlikte kurulan Bitstream Font Navigatörü kullanın.

merhaba uzun bir surdir font konusunda sorunum var. bir cok yere sordum fakat sorun u tam anlayan olmadi.bigisayarima arapca dil yukledikten sonra banalazim olan arapca fontlari c den font klasorune kopyaladim faka kopyaladigim fontlar bir turlu aktiflesmrdiler. aga islamik font u bana cok lazim bende var ama aktiflesmiyor. yardimci olusaniz sevinirim. simdiden tesekurler

Aktifleşmedi derken? neyi kastediyorsunuz. Fontlar corel'de gözükmüyormu?

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar
corelde fontların içinde zapfdingbats bt fontunu bulamadım.corel dram 12 kullanıyorum bu işte daha çok yeniyim.bu font çok gerekli ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ya süper olmuş corel dram :D yanlışlıklamı yazdın yoksa espirimi :D drama dönüşmüş sorunun sanırım

alpsecen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar

bunun gibi sitelerde biraz zaman harca. istemediğin kadar çok fontla karşılaşırsın. beğendiğini indir kullan

uta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gözüküyor fakat aktif kullanılabilir durumda değil

Aktifleşmedi derken? neyi kastediyorsunuz. Fontlar corel'de gözükmüyormu?[/QUOTE]