Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel de maddeleme

elledan

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar ben dergı sayfası hazırlıyorum ama corel de daha çok yenı olduğum için yapamadım bir türlü.maddeleme yapmam lazım.6 tane madde war.bunların başında da kare şeklınde ufak tikler war.bı tane yaptım kopyala yapştır yontemıyle ama düzenınde sorun olsu bu seferde.bılen arkadaşlardan yardım ıstıyorum yarına teslım etmem lazım.umarım ıstedığımı anlatabılmişimdir...

Benzer konular

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
maddeleme için ayrıca bir menü varmıdır bilemem ancak "Insert Character" menüsünden yazıyı yazaken çift tıklarsan istediğin yere seçtiğin sembolu ekler.

ayrıca kendi madde işretlerini kendinde çizebilir ve istediğin yere ekleyebilirsin.

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
maddeleme

mrb arkadaşlar ben dergı sayfası hazırlıyorum ama corel de daha çok yenı olduğum için yapamadım bir türlü.maddeleme yapmam lazım.6 tane madde war.bunların başında da kare şeklınde ufak tikler war.bı tane yaptım kopyala yapştır yontemıyle ama düzenınde sorun olsu bu seferde.bılen arkadaşlardan yardım ıstıyorum yarına teslım etmem lazım.umarım ıstedığımı anlatabılmişimdir...

Property bar üzerinde bulunan Show / hide bullet seçeneğini işaretlediğinizde maddeleme yapabilirsiniz (kısa yolu ctrl+M).

Yalnız bu özellik text kutusuna yazı yazıldığında aktif olmaktadır. Artistic text yazı modunda iken o madde aktif değildir.

İyi çalışmalar...