corelde otomatik tireleme var ve isteyenler
mesutaytac@gmail.com adresinden bana ulaşabilirler
diyen arkadaşa mail attım.
Bana yazdığı cevap:
öncelikle belirtmek gerekirse türkçe tirelemeyi gönderebileceğimi söylemedim
evet corelde türkçe tirelemeyi otomotik olarak yaptırabiliyorum. geliştirdiğim bir sistemle elde ettiğim dosyayı bilgisayara yüklediğimiz andan itibaren corelde türkçe tireleme otomatik olarak yapılabiliyor
ancak; dosyanın bilgisayara yüklenmesi ve tirelenecek olan metnin corele yerleştirilmesi konusunda bazı uygulamaların nasıl yapıldığı konusundaki uygulamanın bizzat tarafımdan gösterilmesi gerekiyor.
Eğer bu konuda yaklaşımda bulunmanız ve istekte bulunmanız söz konusu olursa davetiniz üzerine bulunduğunuz yere gelip;
1-dosyanın bilgisayarınıza yüklenmesi,
2-Corel'de tireleme ayarlarının yapılması
3-Herhangi bir metnin corel'e nasıl aktarılacağı
konularında gerekli yardımın ve ayarlamaların yapılması gösterilecektir.
Talebinizin gerçekleşmesi iin öncelikle size ulaşabilmem konusunda gerekli olan ulaşım bedelinin tarafıma gönderilmesi istenecek, ve ardında size ulaştıktan sonra yanımda getirdiğim dizüstünde kurulu corelde gerekli uygulamaların gösterilmesi halinde eğer ikna olunursa 500 TL ücretin verilmesi halinde dosyanın bilgisayarınıza aktarılması ve program ayarlarının yapılması sağlanacaktır
sevgi ve saygılarımla,
Sorularım
1) Olsa da olur olmasa da olur dediğim bir şeye neden 500 tl+ sizin yol masraflarınızı harcayayım?
2) Ulaşım bedelini gönderdikten sonra bana ulaşacağınızı nerden bileceğim?
3) Sistemime format atmam gerektiğinde yine size yol ücreti mi vermem gerekecek?
4) Şimdiye kadar bu işlemi yaptırıp memnun kalmış bir kaç kişinin telefonlarını verebilir msiniz?
5) Yol paranızı ödemeden bu sistemin çalıştığını ispat edebileceğiniz yöntemler yok mu? (örn. Team Viewer, Showmypc vb.)
6)Bulduğunuz basit bir şeyi çok büyük bir endüstriyel sırmış gibi satmaya kalkıyorsunuz. Acaba siz corel draw'un lisanslı versiyonunu mu kullanıyorsunuz?
7) (Bu soru değil) Eğer böyle bir yöntem varsa işlerimin sıkışıklığı biter bitmez arayıp bulup burada paylaşacağım...
Size cin fikirlerinizle mutlu bir yaşam diliyorum...
Komiksiniz...