K.Çakır
♾️Grafik Gurusu♾️
Anladığım kadarıyla Mesut Aytaç bir formül bulmuş ve CorelDRAW'a aktarılan metinlerin tirelenmesini sağlayabiliyor. Daha doğrusu metin zaten tireli olarak CorelDRAW'a aktarılabiliyor. Bu güzel bir fikir ve bunu düşünüp uyuglaması ve başarılı olması da güzel. Bu sistemin maddi karşılığı bence olmalı ama 500 TL ve yol parası bana çok geldi açıkçası. CorelDRAW'ın kampanyalı fiyatı şu anda 710 TL + KDV olduğunu düşünürsek istenilen para CorelDRAW paketiyle aynı oluyor.
Ben de şöyle bir şey yapıyorum CorelDRAW'da. Haftalık, günülk ajanda ve takvim çalışmalarınızın tasarımının 1 sayfasını bana gönderiyorsunuz. Ben de size dakikalar içinde ajanda ya da takviminizin tamamını ister CorelDRAW ister montaja hazır PDF isterseniz belirteceğiniz ölçülere göre montajlayıp gönderiyorum. Bu işlem için ne kadar istemeliyim 500 TL ?
Ben de şöyle bir şey yapıyorum CorelDRAW'da. Haftalık, günülk ajanda ve takvim çalışmalarınızın tasarımının 1 sayfasını bana gönderiyorsunuz. Ben de size dakikalar içinde ajanda ya da takviminizin tamamını ister CorelDRAW ister montaja hazır PDF isterseniz belirteceğiniz ölçülere göre montajlayıp gönderiyorum. Bu işlem için ne kadar istemeliyim 500 TL ?