Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel de Yazı Düzenlemek

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Corel de belki yoktur ama olurmu diye konu açtım bi dizgi gazete veya kitapta mesela mert yazan yerlere lider diye yazacağım ama dosya da o kadar çok mert yazısı varki atlamamak için world veya diğer proğramlarla o yazıyı arattıra biliyorum ama corel de varmı diye araştırma yaptım ama bulamadım belki vardır ve burdakji arkadaşlarımız dan bilen vardır diye konu açtım eğer bilen vaesa yardım cı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Benzer konular

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
edit-find and replace - replace text girersen çıkan tabloda üst tarafa değişecek olan kelimeyi alt tarafa yerne gelecek olan kelimeyi yaz replace all dersen bütün sayfadakileri, bildiğim kadarıyal eğer çoklu sayfa varsa ve alan seçili değilse (bu seçilide olması lazım olabilir net hatırlamıyorum) hepsini kısa zamanda değiştirisin. Yazının seçili olup olmaması hatırladığım kadarıyla çoklu sayfalarda hızı etkiliyor.

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ok çok teşekkürler yardımın için

edit-find and replace - replace text girersen çıkan tabloda üst tarafa değişecek olan kelimeyi alt tarafa yerne gelecek olan kelimeyi yaz replace all dersen bütün sayfadakileri, bildiğim kadarıyal eğer çoklu sayfa varsa ve alan seçili değilse (bu seçilide olması lazım olabilir net hatırlamıyorum) hepsini kısa zamanda değiştirisin. Yazının seçili olup olmaması hatırladığım kadarıyla çoklu sayfalarda hızı etkiliyor.