Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel 'den Yazıyı Photoshop'a alma

tsotsis

🌱Yeni Üye🌱
İyi Günler ,

Bende bir logo çalışması var Corel X5 de , web sitesini yapıcak arkadaşlar ellerinde Corel olmadığını Psd olarak convertsiz halini atmamı istediler . Böyle birşey mümkünmü acaba ? Mümkünse nasıl yapabilirim ?

Logonun üstünde daireler var altında bir yazı , psd olarak kaydettiğim zaman resim gibi çıkıyor, yazıyı değiştiremiyorum , yazıyla oynamam mümkünmü ?

Çok teşekkürler

Benzer konular

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
TIFF, Photoshop EPS veya Photoshop DCS 2.1 olarak kaydedebilirsin..
Kolay gelsin..

tsotsis

🌱Yeni Üye🌱
TIFF, Photoshop EPS veya Photoshop DCS 2.1 olarak kaydedebilirsin..
Kolay gelsin..

Teşekkür ederim, dediğin şekillerde deniyorum aynı şekilde photoshopa geliyor ama yazıyla oynayamıyorum, yazı kısmıyla oynamam için napmam gerekir ? Sorunun geneli o aslında.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Sanıyorum yazı üzerinde oynama yapabilmeniz için photoshopda yazmanız gerekiyor.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
Sanıyorum yazı üzerinde oynama yapabilmeniz için photoshopda yazmanız gerekiyor.

evet doğru, photoshop'ta tekrar yazılması gerekiyor. corel den export edilen psd lerde textler image'a dönüşür.

Prolite

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corelden Photoshop'a yazi götürürken bunun iki yolu var. Ya yaziyi kopyalayip direk yapistirirsin. Ki bu durumda Photoshop'ta yazinin adi ve büyüklügü neyse öylese alir, ya daresim formatinda export edersin. Bu durumda Coreldeki orijinal hali ürzerinde Photoshop'ta oynayabilirsin.
Bir diger yol: Calismayi Photoshop'ta yaptiktan sonra TIFF olarak kaydet. Daha sonra bunu kopyala yeni bir sayfa ac ve oraya yapistir ve PSD olarak kaydet ve öyle gönder.
Kolay gelsin

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
neden pdf olarak göndermiyorsun illade pSD olacak diyorsunuz?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Hem logoyu hem de yazı fontunu gönder bakıp çizsinler şimdiye kadar çoktan bitirmiş olurlardı ...