Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw başka bir programdan yazı fon eklemek

haylazoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ben corel draw başka bir programdan yazı fon eklemek ıstıyorum ama yapamıyorum yardımcı olurmusunuz eger varsa bana programın ısmını bıde nasıl yapıldıgını resım olarak gosterırmısınız çok teşekkur ederım saygılar..!

Moderatör tarafında düzenlendi:

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Tam olarak ne istediğini anlayamadım arkadaşım biraz daha detaylı anlatabilirmisin?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Eklemek istediğiniz fontun ismini biliyorsanız, C'deki Font klasörünün içine atınız ama bu konu başlığı ile size yardım edecek kişi sayısını azaltıyorsunuz haberiniz olsun.

İyi çalışmalar...

haylazoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yani şöyle şimdi ben mesela aaa logo die bir programdan yazı fonu beyendım ama ben bunu corel drawda çalışma dosyası olarak istıyorum yanı bu yazıyı ben istedıgım gıbı boyayıp ıstedıgım gıbı şekıl vermek ıstıyorum yanı bunun gıbi farklı fon programları varmı yada nasıl yababılırım ekleyebılırım ..?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir üstteki mesajımı okumadınız sanırım...

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar ben corel draw başka bir programdan yazı fon eklemek ıstıyorum ama yapamıyorum yardımcı olurmusunuz eger varsa bana programın ısmını bıde nasıl yapıldıgını resım olarak gosterırmısınız çok teşekkur ederım saygılar..!

Açtığınız konuların hepsinde gördüğüm tek ortak özellik, sizin bu işi fazlasıyla hafife alıyor olmanız..

Açtığınız bu konunun başlığı da gösteriyor ki; haydi forum kurallarını okumadınız, demek forumda hiç araştırma da yapmıyorsunuz ki, en basit kurallardan da haberiniz yok..

(Üstelik sorunuza verilen cevapları bile okumuyormuşsunuz meğer..)

İçinde bulunduğunuz topluma da, yapmaya uğraştığınız 'iş'e de saygınız olsun, bu kadar hafife almayın lütfen.. Bu yapmaya çalıştıklarınız, ciddi birikim ve uzmanlık gerektiren işlerdir.. Öyle bir kaç 'tık'lama ile yapılabileceği düşüncesini aklınızdan çıkarınız..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bildiğim kadarıyla hazır logo programlarıyla yapılan logolarda renk arka fon vb. değişiklikler yapamıyorsunuz.Yazı karekteri ve rengi hariç.