Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw çizime sığdırma

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
jpg tiff vb. uzantılı resmi çizimin içine nasıl SIĞDIRıyorduk bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Benzer konular

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
jpg'yi sığdırmak istediğin çizimin üzerine sağ tıklayarak sürükle ve bırak, açılan komutlardan power clip inside'yi seç, bu kadar.

cLubTaXiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
jpg'yi sığdırmak istediğin çizimin üzerine sağ tıklayarak sürükle ve bırak, açılan komutlardan power clip inside'yi seç, bu kadar.

buna ek olarak resmi şeklin içine sığdırdıktan sonra resmi düzenlemek için CTRL ye basılı tutarak mouse ile üzerine tıklarsan ayrı bir pencere açılır ve içeri sığdırdığın resmi düzenleyebilirsin

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bilgi için teşekkürler ama böyle cevaplar geleceğini tahmin ettiğim için özellikle SIĞDIRmak diye yazdım. KESmekle SIĞDIRmak arasında fark var, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ne yapmak istediğini basit bir resimle belirtirsen daha kolay sonuç alırsın.

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir resmin, corelde çizdiğimiz üçgen,beşgen,daire gibi bi çizimin içine sığdırmak suretiyle çizimin şeklini almasını istiyorum (resmi kesmeden) yeterince açık ifade ettiğimi sanıyorum :)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Kare bir resim düşünün ve bunu üçgen bir vektörel içine yerleştirmek istiyorsunuz ..

Af edersiniz ama bunu kesmeden nasıl yapacak..?

Sorunuz anlaşılmıyorsa problem anlatımdan kaynaklanıyordur.

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
anlayan birileri çıkıyor demekki, kesmeden nası yapacaksın tabiki resmin orjinalini bozarak, ben corelde böyle bi özellik olduğunu biliyorum ama yerini bulamadım...

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
photoshopta warp ile oluyor corel ve illustratorde de zarf kullanarak olabilir.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Dünden beri uğraşıyorum. "Sığdırmak" olayını yapamadım. Resim değil de vektör olsa yapılacak şeyler basit. Acaba photo-paint ile birşeyler yapmayı denedin mi? Ben onu kullanmadım hiç, kurcaladım ama pek birşey çıkaramadım. Nasıl yapılacağını bulursan da burada paylaş valla merak ettim.
Kolay gelsin.

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
ctrl ile içine girip köşesinden tutup küçültebilirsin. otomatik bi yöntemi yok bunun corelde indesigndeki gibi.