Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw da Fen Bilimleri ve Fizik Kitabı Çalışmam

asdrt

🌱Yeni Üye🌱
Çalışman güzel olmuş ama bazı eksiklikleri var 1 sayfadaki tab düzeni ve paragraf test kitablarındaki gibi düzgün kurulmuş ancak 2. ve 3. sayfalardaki tab düzeni ve paragraf bozukluklar var onlarıda 1. sayfadaki düzeltirsen güzel olacak. Kolay gelsin. ( Benim bir sorum olacak cevaplarsan memnun olurum. 1.sayfadaki 2. soruda I. II. ve III. öncüllerini kurduğun tab düzeni nasıl açıklayabilir misiniz ? (sağ yanaşık ben bir zamanlar uğraşmıştım bu düzeni kuramamıştım yardımcı olursanız sevinirim.)

hilmicekic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel çalışmalar
corelde bu şekiller hazır var mı (en azından benzeri) yoksa hepsini ayrı ayrı çizip birleştirmek mi gerekiyor
bir de corelin formül yazma özelliği var mı
teşekkürler

korhan31

🌱Yeni Üye🌱
yaprak test yapmak için fizik çizimlerine ihtiyacım var yardımcı olursanı sevinirim.

majestecan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha İyi olabilirdi. Soruları Hizalama ve Satırları hizalama sorunların var daha iyisini yapmalısın

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben beğendim ellerine sağlık. 1. Resimdeki sayfada 7. soruda "Hangileri Doğrudur?" yazısında imla hatası var onu da düzeltirsen daya iyi olur ...

aliseko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corelde metin içinde matemetiksel ifadeleri nasıl yerleştirdiniz yönteminiz nedir? (Quarkta mattmagic benzeri bir yöntemle mi yapıyorsunuz, corel için böyle bir program var mı?)

aliseko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fizik dersi için küresel aynaları nasıl çizebiliriz. burada benim zorlandığım; eğri çizgi üzerine tram nasıl atılır?

halil037

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
hmfoxmatbaa.com.tr
benim test kitaplarımla karşılaştırdım TEKNOKTA doğru yerlere değinmiş onlarıda düzeltirseniz benim test kitaplarımın tıpkısının aynısı olcak buarada soruları dayanamadım çözdüm :) geçen seneye doğru yolculuk yaptım sayenizde ama derin bir yarama tuz bastınız özellikle bu fen sorularıyla :(( nese elinize sağlık...

güzel seni tebrik ederim normalde corelde hazırlanmaz indizayn quark tercihedilir yorucu olmuştur

bekirkadak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi geceler, şu an indesing cs6 da iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bir soru bankası tasarımı yapıyorum şu an beceremediğim bir nokta var. Sorular da ayrı şıklarda ayrı bir font style kullandım. Buraya kadar bir sorun yok tek sorun soru ve şıklar ardı ardına gelmek zorunda son şık dahi olsa diğer sayfaya yada kolona geçmemesi lazım ama geçiyor işte. :( Bununla ilgili yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?