Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw da ibranice ve tai dili yazıcam

camakosea

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben ibranice ve tai dilinde bi klavuz yapacağım fakat beceremedim cok denemelerim oldu orta seviyeye yakın corel kullanıyorum yardım edermisiniz

sıkıntım font problemi

hadi fontu bulduk bu harfleri nasıl yazacağım bilenlerden ricam detaylı anlatırsanız sevinirim

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

1. Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
    edit.gif
    butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

2. Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
    (Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

begumelif

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım fontu bulduysan text menüsünden insört karakterler var orda bulduğun fontu seç ve tek tek yazmaya başla

hemster

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kirikayna.net
arkadasım font bulmakta oldukca zorlanıyorum. Kac yere gırdım googledan bulamadım her yerde reklam dolu. yardımcı olurmusunuz bu konuda ?

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆