Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw da Taşıma Sorunu !!!

mannis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar, corel i açıyorum.yazımı yazıyorum,içine dolgu veriyorum, kenarlarını kalınlaştırıyorum.yana taşımaya kalktığımda kopyalayarak gidiyor.yani aynısından bir sürü oluyor.tek tek silmeye uğraşıyorum.fazlasını da silmiyor.acaba bu neden oluyor?

Benzer konular

asikum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar, corel i açıyorum.yazımı yazıyorum,içine dolgu veriyorum, kenarlarını kalınlaştırıyorum.yana taşımaya kalktığımda kopyalayarak gidiyor.yani aynısından bir sürü oluyor.tek tek silmeye uğraşıyorum.fazlasını da silmiyor.acaba bu neden oluyor?

mennis kardeşim genelde tuşun birinin takılı kalmasından kaynaklanır bu olay tek yapman gereken bilgisayarını kapatıp tekrar açmandır bu sorunu halledecektir bundan emin olabilirsin ki eger bu sorunu gidermezse kökten programı sil tekrar yükle sorunun hiçbir şekilde kalmayacaktır. saygılarımla

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
mennis kardeşim genelde tuşun birinin takılı kalmasından kaynaklanır bu olay tek yapman gereken bilgisayarını kapatıp tekrar açmandır bu sorunu halledecektir bundan emin olabilirsin ki eger bu sorunu gidermezse kökten programı sil tekrar yükle sorunun hiçbir şekilde kalmayacaktır. saygılarımla
Bunların hiç birine gerek yok. Space tuşuna bir kez basın yeter.

mannis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim bilgilerden dolayı.ekran kartı diye düşünmeye başlamıştım.evdeki notebook ta aynısını yapıyor , iş yerindeki masaüstü bilgisayarda.ekran kartları zayıf.geçen mesela bu mesajı size yazdıktan sonra bi baktım düzelmiş gibiydi ama yarım saat falan geçmişti.neyse , space tuşunu bi deneyeyim , olmazsa obur yontemleri deneriz.
madem konu açılmış sorayım, video dersleri izliyorum adam tek tıklıyor aynısını kopyalıyor.o nasıl oluyor?(ben şuanlık edit/duplicate ve sağ tuşla taşıyıp copy here kullanıyorum, ctrl+c-v tuş kombinasyonlarını da yukardaki sorundan dolayı kullanmaya korkuyorum.)

mannis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayrıca, sormak istediğim diğer bi soru: Convert edilmiş ve kaydedilmiş bi çalışma daha sonra tekrar eski haline döndürülebiliyormu?yani hem gruptan ayrılcak hemde editlenebilecek.
aynı şekilde taranmış bir belge içinde editleme seçenekleri mevcut mu?

mannis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
al işte yine oldu.inanın çalışma şevki kalmıyor :(. video izliyordum yine.adam plus nine diyor sanırım. bende seçtim şekli bastım 9 a :). sonra mı oldu, yoksa olacaktı mı da oldu?
lütfen yardım.
*not: belgeyi kapattım.yeni belge açtım.taşınıyor kopyalamadan.9 a bastım.yine sıkıntı yok.space tuşu da yemedi bu resimdeki durumda.

mannis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ekran kartı sorunu abilerim ablalarım.ya da programdan kaynaklanıyor.servis pack leri oluyormuş sanırım corel draw 2 nin.sp1 yüklü.2 yüklemiyor.space tuşuna gelince o tuş tv kumandalarındaki recall işini yapıyor.yani bir önceki işlemle yapılan arasında gidip gelme.
ben uğraşmaya devam :D

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
facebookta oynanmakta olan farmville yada cafeworld gibi oyunların uzun süre oynanmasıyla kaynaklanan bir sorun. tabi bu benim başıma gelen bir sorun. sizinkide bundan kaynaklanıyor olabilir. farmville de tarlanızı topladıktan sonra bilgisayarı resetleeniz gerekiyor. yoksa düzelmiyor. ekran kartınız iyi ise bu sorunu kolay kolay vermez. ancak uzun süreli oynamalarda ekran kartınız iyide olsa bu sorunu alabiliyorsunuz.

mannis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ewet arkadaşım.aynen ekran akrtı olayı.bir zaman sonra düzeliyor, ya da reset atmak gerekiyor.farmville gibi bi hastalığım yok çok şükür.zamanında ogame çok ömrümüzü yedi.youtube açık orda video izliyorum ondan olabilir.iş yerimde de bigpara.kendini reflesh leyen siteler.bu grafikerler de ******* liyor sanırım.

mannis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayrıca, sormak istediğim diğer bi soru: Convert edilmiş ve kaydedilmiş bi çalışma daha sonra tekrar eski haline döndürülebiliyormu?yani hem gruptan ayrılcak hemde editlenebilecek.
aynı şekilde taranmış bir belge içinde editleme seçenekleri mevcut mu?varsa nasıl?

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
duplicate için video da izlediğin tek tıklama değil sol ile taşıyıp sağ tıklayıp bırakırsan duplicate oluyor pratik bir şey. diğer konu hakkında bilgim yok.convertlenmiş belge eski haline dönmez onun için konvertledigin belgenin önceki halinin kopyasını yanında bulundurursan iyi olur ben öyle yapıyorum olası değişiklikler için.scan edilen belge içinde trace bitmap var onunla parçalara ayırabilirsin

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sürekli copy atmasi ekran karti sorunu değil klavyendeki space tusunun basılı kalmasından kaynaklanir

ayni nesneyi kopyalamak istiyorsan nesneyi sectikten sonra ctrl+d duşuylada coğaltma işlemi yapabilirsin

mannis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok.space tuşunun takılı kalması ile alakası yok bence.klavyem güzel.evdeki notebook desen, onda da sorun yok.bu aralar pek yapmıyor.sorunun kaynağını bulunca tam olarak, sizlerle paylaşırım.ctrl+d yi kullanıyorum.ama en hoşuma giden sol ile taşı bırakmadan sağ click işi oldu.

grafiker1974

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İşte sana çözüm arkadaşım: Space tuşuna sadece basıp bırakma !! Basılı tutarak nesneyi sürükle. Bu arada yine çoğalarak gidecek tabi ama sonrasında düzelmiş olacak. Bu kadar basit. Bu arada sorunun nedeni, video izlerken tam ekran yapmandan kaynaklanıyor. Ayrıca convertlenmiş bir yazıyı kaydedip kapattıktan sonra tekrar eski edit edilebilir hale getirmen imkansız. Yazıyı yeniden yazacaksın (üzgünüm).