Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: corelde simetri (yılın son konusu benden olsun) :)

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel Paylaşım, bu uygulama özellikle neon ve ledli tabelaların sunumunda kolaylık sağlıyor

_arti10_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aRKADAŞIM ÇOK GÜZEL BİR BİLGİ VE ÇOK İŞİME YARAYACAK ANCAK BEN BUNU HER YAPTIĞIMDA HANGİ VEKTÖRE ORTALAR ORTALİYİM EN ÜSTÜNÜ SARMIYO ŞEKLİN 4/3 ÜNÜ SARIYO NEDEN OLUR BU

s_a_i_h_l

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ders için teşekkürler. ama bir kaç sorum olacak. diyelimki dersi aynen uyguladım ve yaptım ama ben dairenin hepsinin değilde yarısının yıldızlarla çevrilmesini ve bu yıldızların ortadaki büyük olacak şekilde yanlara doğru küçülmesini istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? acil olarak yardım ederseniz sevinirim. bir logo var aklımda onu yapmak istiyorum da

GReeD

🌱Yeni Üye🌱
Konu 2009'un konusu ama ız bır sene geç tsk edıyoruz kusura bakmassın artık napalım anca giriyoruz net'e güel bir paylaşı sğlsn ...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
aRKADAŞIM ÇOK GÜZEL BİR BİLGİ VE ÇOK İŞİME YARAYACAK ANCAK BEN BUNU HER YAPTIĞIMDA HANGİ VEKTÖRE ORTALAR ORTALİYİM EN ÜSTÜNÜ SARMIYO ŞEKLİN 4/3 ÜNÜ SARIYO NEDEN OLUR BU

Cevap çok geç verilmiş olacak ama mesajı ancak gördüm. Dairenin 4/3'ünü kaplıyor demişsiniz. O zaman son şekli tutun ve çekin. Böylelikle dairenin tamamı dolmuş olur.
İyi çalışmalar.

E.YORUM

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlık güzel paylaşım

Laxeri

🌱Yeni Üye🌱
thematrix üstad.....bu uygulamadaki sıkın tım...mesela senin örneğindeki AB yıldızlarının hepsinin merkez noktaya azynı açı ile bakmalarını sağlayamıyorum....acaba New Path komutunda bunun için bir kalibrasyon varmı?

biraz geç oldu ama evet var.path uyguladıktan sonra solda miscellaneous blend option var.ordan rotate all object yaparsanız istediğiniz olucaktır.

hasretimsana

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birsey sorabilir miyim size göre cok basit bir soru fakat ben yeni öğreniyorum arkadaslar yıldız nasıl yapılıyor:):):):)