Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkaşlar hepsi doğru yöntem kim nasıl alıştıysa öyle yapsın.. ama biri bana siyah ve beyazda kabatmayı göstersin corelde siyah yazıda hiçbir şekilde kabartma olmuyor oysa ps de sorun yok.?
Arkadaşlar merhaba.. Corel photopaint'te resmin üzerine yazıyı yazıp, yazının rengini, arka plandaki resimle aynı yapıp, emboss yapmayı kim öğretecek bana? biraz karışık oldu ama, resim üzerinde kabartma şeklinde bir yazı yapmak istiyorum da, takıldım....
Arkaşlar hepsi doğru yöntem kim nasıl alıştıysa öyle yapsın.. ama biri bana siyah ve beyazda kabatmayı göstersin corelde siyah yazıda hiçbir şekilde kabartma olmuyor oysa ps de sorun yok.?
bunu bi incele belki isini gorur corelin hangi surumunu kullanıyosun bilmiyorum ama x3 ve x4 de vektorel olarak bunu yapabiliyosun Effects/Bevel beyaz ve siyah yazıya soft edge ve digeride siyah yazıya emboss efekti
arkadaşlar yazdıklarınız ve paylaşlımınız güzel ama bu şekilde uğraşacağınıza yazıyı curveledikten sonra BEVEL verseniz daha zahmetsiz olmaz mı? malum hepimiz grafikeriz. Hele hele bir yerde çalışmak zorundaysak zaman en önemli şey değil mi? window>dockers>BEVEL
bunun daha farklı bir yanı var zaten corel de ben yıllardır yapıyorum mesela tokat seyahatte görmüşsünüzdür muylaka ama yapılacak zemin ****l gri olursa kabartma havasını daha fazla verir isterseniz resimli olarakta anlatabilirim iyi çalışmalar