Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: Corelde Yazıyı Kabartma

ayyyperisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ArkadaŞlar Ben Anlamadim Tekrar Anlatabİlİrmİsİn Yanİ Yapamadim

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkaşlar hepsi doğru yöntem kim nasıl alıştıysa öyle yapsın.. ama biri bana siyah ve beyazda kabatmayı göstersin corelde siyah yazıda hiçbir şekilde kabartma olmuyor oysa ps de sorun yok.?

kardinal35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba..
Corel photopaint'te resmin üzerine yazıyı yazıp, yazının rengini, arka plandaki resimle aynı yapıp, emboss yapmayı kim öğretecek bana? biraz karışık oldu ama, resim üzerinde kabartma şeklinde bir yazı yapmak istiyorum da, takıldım....

efesgunesi

🌱Yeni Üye🌱
Erkus Hocam Senin Formül Süper . Teşekkürler

sh3yth4n

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkaşlar hepsi doğru yöntem kim nasıl alıştıysa öyle yapsın.. ama biri bana siyah ve beyazda kabatmayı göstersin corelde siyah yazıda hiçbir şekilde kabartma olmuyor oysa ps de sorun yok.?

bunu bi incele belki isini gorur corelin hangi surumunu kullanıyosun bilmiyorum ama x3 ve x4 de vektorel olarak bunu yapabiliyosun Effects/Bevel
beyaz ve siyah yazıya soft edge ve digeride siyah yazıya emboss efekti

siyahgolgemi9.jpg

tasarimci2007

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.yerelguc.com
arkadaşlar yazdıklarınız ve paylaşlımınız güzel ama bu şekilde uğraşacağınıza yazıyı curveledikten sonra BEVEL verseniz daha zahmetsiz olmaz mı?
malum hepimiz grafikeriz. Hele hele bir yerde çalışmak zorundaysak zaman en önemli şey değil mi?
window>dockers>BEVEL

buket topal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
coreli yeni tanımaya başlayanlar için iyi bir örnek eline sağlık paylaşım için teşekkürler :)

delta

🌱Yeni Üye🌱
bunun daha farklı bir yanı var zaten corel de ben yıllardır yapıyorum mesela tokat seyahatte görmüşsünüzdür muylaka ama yapılacak zemin ****l gri olursa kabartma havasını daha fazla verir isterseniz resimli olarakta anlatabilirim iyi çalışmalar

jixx1903

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum umarım siz benim bende sizin fikirlerinden yararlanırız

ben bişi soracam ben CorelDRAW 10 kullanıyorum parçaya gölgeyi verdikten sonra gölgeden parça ayrılmıyor

yardım edermisiniz ?

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum umarım siz benim bende sizin fikirlerinden yararlanırız

ben bişi soracam ben CorelDRAW 10 kullanıyorum parçaya gölgeyi verdikten sonra gölgeden parça ayrılmıyor

yardım edermisiniz ?

Öncelikle hoşgeldiniz!..

Sizden ilk ricam https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
daha sonrada soru sorarken yada paylaşım yaparken lütfen ilgili konulara ilgili bölümlere açın konunuzu yoksa bizler size yardım etmekte zorlanırız, bir dahaki sefere corel draw ile ilgili sorunuzu Corel Draw Soru ve Sorunlarınız başlığında açınız..

Gölge verdikten sonra parca secili iken Ctrl+K yaparsanız parça ile gölge ayrılacaktır..

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️

yardım edermisiniz ?

bazen ctrl+k ile ayrılmayabiliyor
yapman gereken şudur

dersou2.jpg

dogus058

🌱Yeni Üye🌱
konuyu anlattığınız resmi biraz büyük atarmısnız