Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: Coreldraw'da Resminizi Siyah Beyaz Yapın noktalar Halinde.

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar Hepinize Teşekür Ederim..

nginus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım bu güzel olmamış ama emeğine saygı. gerçekten noktalar halinde olmasını istiyorsan resmini gray yapıp kaydet. ardından trace programına at oradan önce mode sekmesinde siyah beyaz yap ve outline ayarını istediğine göre ayarla. sonra bak derim.

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım bu güzel olmamış ama emeğine saygı. gerçekten noktalar halinde olmasını istiyorsan resmini gray yapıp kaydet. ardından trace programına at oradan önce mode sekmesinde siyah beyaz yap ve outline ayarını istediğine göre ayarla. sonra bak derim.

Arkadaşım Madem Çok Biliyorsun Kendin Aç Bizde Herkezde Yararlansın Beğenmediyesende Lütfen Benim Çalışmalarıma Msj Yazma

(Umarım Bu msj'ımdan Dolayı Yönetim'deki Arkadaşlarım Bana Kızmaz..)

sunrise_07

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok açıklayıcı ve çok güzel bir ders olmuş arkadaşım elinde ne kadar ders varsa hepsini anlat sen:)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
biliyordum ben ama gercekten çokk açik bir anlatim bilmeyen arkadaşlar için çokk yarari dokunacagina eminim genede tesekkürlerr

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
evet gerçektende güzel anlatım yapmışsın resimli şekilde olması cok daha açıklayıcı olmuş teşekkürler.

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorumlarınız İçin Teşekürler Arkadaşlar.

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siyah beyaz resmin kaliteli olması için ,orjınal resmin kaliteli olması lazım ilk önce yanlışmı düşünüyorum??