Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: ctrl+shift+q

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
anlatım için teşekkürler.
lakin bu olay detaylı şlerde hüsran la sonuçlanıyor :(

zerzul

🌱Yeni Üye🌱
çok sağol güzel bir paylaşım bunu öğrendiğim iyi oldu fakat ben bu sorunu nesne seçili iken F12 basıp ordan
"Scale with image'i" aktif hale getirip te halledebiliyorum fakat bundda şöyle bir durum sözkonusu sadece Outline (yani sadece kontur) seçili iken aktif olur

cekooo

🌱Yeni Üye🌱
Evet bu özellik baya kolaylık sağlıyor. Ama eğer çizgilerinde büytürken veya küçültürken kalınlıklarındaki değişimin otomatik olarakta yaptırabilirsin. Çizgiyi oluşturup kalınlık verdikten sonra outline pen (shift+f12) den "scale with image" seçeneğini işaretlersen çizgiyi küçültürken veya büyütürken kalınlığını bu özellik sayesinde otomatik olarak ayarlıyor.

dozi2582

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5 6 senedir biliyorsun ve yenimi söylüyorsun? teşekkürler :)

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu özellik nasıl olduda gözümden kaçtı bunca senedir, teşekkürler paylaşım için...

canbaz18

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
paylaşımın için teşekkürler büyük bi dertten kurtuldum sayende

GoxelKovan1

🌱Yeni Üye🌱
çok uzun yıllardır bu programı kullanıyorum ama insan her özelliği bildiğini sanıyor atladığı şeyler oluyormuş demekki çok teşekkürler

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Çizimlerimizin büyütme ve küçültmede kalınlık değeri değişimine uğramasını istemiyorsak çizgimizi veya şeklimizi çizdikten sonra alt sağda bulunan outline color + outline pen panelinden aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi SCALE WITH IMAGE ve BEHIND FILL kutucuklarını seçerek ok dememiz yeterli olacaktır...

61090068.jpg

İyi çalışmalar

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya benim o şekil olmadı sanki.yani önce çigiyi çizdim,kalınlaştırdım ctr+shift+qyaptım olmadı.kalınlaştırdıktan sonra renksiz yapıp bidaha ctrl+.... yapınca oldu.ha renksiz bırakmayı önce yap derseniz öylede yaptım gene olmadı.tekrardan renk verip sonra yine rengi silmem gerekti.bende işlem neden uzadı anlayamadım

Laxeri

🌱Yeni Üye🌱
bende bunu arıyordum çok işimi görücek bundan sonra.teşekkürler paylaşım için