Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: ''Fotodan çiçek çizimi'' (Corel Draw)

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya kasta süper olmuş ama daha az bilgi sahibi olanları düşünüp biraz daha ayrıntılı yapamazmısın:crying:ben deneyim dedim gülü bile çizemedim:sweating:çok karışık.lütfen detaylı bi anlatım.şimdiden teşekkürler.bu arada dedikleri gibi bir tek kokusu eksik

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ya kasta süper olmuş ama daha az bilgi sahibi olanları düşünüp biraz daha ayrıntılı yapamazmısın:crying:ben deneyim dedim gülü bile çizemedim:sweating:çok karışık.lütfen detaylı bi anlatım.şimdiden teşekkürler.bu arada dedikleri gibi bir tek kokusu eksik

:S gül resmi üzerine çizim yapmak evet karışık olavilir... ama sabırlı ve çok dikatlı olmalısınız... eğer corel programı daha yeni çğreniyorsunuz bence ilk önce corel içersinde araç paneli öğrenmeyin... çizim tasarım yapmadan önce forum içersinde corel ilgili bilgi toplanmalısınız, hangi araç neye yarıyor diye... çizim hemen bitirmek acele etmeyin, yavaş yavaş karıştırarak, daha sonra tekrar bu derse dönüş yapın...

saygılar

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaklaşık beş aydır çözmeye çalışıyorum.tabi bu tür sitelerden haberim yoktu yoksa eminim daha kolay olurdu.bilmediğim çok şey var tabi ama araçlar hakkında biraz bilgi sahibi olabildim.yalnız deneyerek daha çok şey öğrenebiliyorum.bu yüzden gördüğüm herşeyi yapmaya çalışıyorum(bazen yapamasamda)paylaşımlarınız için teşekkürler.ben üzerinde zevkle çalışıyorum

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yaklaşık beş aydır çözmeye çalışıyorum.tabi bu tür sitelerden haberim yoktu yoksa eminim daha kolay olurdu.bilmediğim çok şey var tabi ama araçlar hakkında biraz bilgi sahibi olabildim.yalnız deneyerek daha çok şey öğrenebiliyorum.bu yüzden gördüğüm herşeyi yapmaya çalışıyorum(bazen yapamasamda)paylaşımlarınız için teşekkürler.ben üzerinde zevkle çalışıyorum

evet tabi ki haklısınız dersler uygulama yaptığımı zaman daha çok bilgi fikir sahip olabiliyoruz...

kolay gelsin

necdet23

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalıma ellerine sağlık kolay gelsin.

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel de çizdimiz objeyi istedimiz rengi vermek çok güç photoshoptaki gibi efeck veremeyız yani. kasta bu çalışmasında corelin sınırlarını zorlamıs photoshoptaki gibi renk vermiş güle. bende onu sorcam gül tanelerını kopyalayıp blend le geçis yaptıktan sonra tranparancy tool efeckını nasıl kullanıyoruz radial mı linear mı conical mı???

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
corel de çizdimiz objeyi istedimiz rengi vermek çok güç photoshoptaki gibi efeck veremeyız yani. kasta bu çalışmasında corelin sınırlarını zorlamıs photoshoptaki gibi renk vermiş güle. bende onu sorcam gül tanelerını kopyalayıp blend le geçis yaptıktan sonra tranparancy tool efeckını nasıl kullanıyoruz radial mı linear mı conical mı???

radial mı linear mı conical mı - bu gradient tool efektler

size Uniform vermek lazım - %97 kadar düşürmelisiniz

ünlüoglu reklam

🌱Yeni Üye🌱
merha kardeş bi sorum olacak sana fotoşopta dekraje diye geciyor bunu corelde hangi menü yada menüler sayesinde yapapilirim

alkan63

🌱Yeni Üye🌱
çok lezzetli bir çalışma olmuş eline aklına ve yüreğine sağlık

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
merha kardeş bi sorum olacak sana fotoşopta dekraje diye geciyor bunu corelde hangi menü yada menüler sayesinde yapapilirim

photoshopta degraje olarak geçmiyor... Degrade (Gradient) aynı adı ile Corelde de var o özellik.. dersimde nerede olduğuna ve nasıl kullandığına çok net bir şekilde açıklamış

çok lezzetli bir çalışma olmuş eline aklına ve yüreğine sağlık

lezzet? ne zamandan beri çiçekler yiyecek olarak görüyoruz?

gnothicayton

🌱Yeni Üye🌱
çok başarılı bir çalışma,

dolgu renginin nasıl verildiği konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

asi stilist

🌱Yeni Üye🌱
paylaşımlarınız ve anlatımlarınız gerçekten çok güzel emeğinize sağlık bize bişeyler kattığınız için...