Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: ''Üzüm çizimi''

BY KARMA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel .cok süper..bunu birde yüklermisin rapide...mümkünse .tekrar saol:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel .cok süper..bunu birde yüklermisin rapide...mümkünse .tekrar saol:)

Bunu? neyi? ders mı yok sa çizim?

Eğer üzüm çizimi dosya istiyorsunuz bunun için kendiniz çizebilirsiniz. Olan derste zor bir şey yok.

Kolay gelsin

canbaz18

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
süper bi çalışma ve anlatım teşekkürler kasta

anotolia77

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık hocam cok güzel oldu ve cok yararlı oldu anlatımın :angel:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
faydalı bir ders olmuş emeğine sağlık canım teşekkürler...

izmox

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Blend toolun mantığını iyice kavradımm bu çalışmayla beraber eline sağlık hocamm..

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Siz buna mı ders diyorsunuz? Basit, kısa ve bir aceminin hiçbir işine yaramayacak bir anlatımdan öteye gidememiş. Ama yine de zahmet edip, bukadarını da anlattığınız için acemiler adına Teşekkürlerimi sunuyorum.

:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Blend toolun mantığını iyice kavradımm bu çalışmayla beraber eline sağlık hocamm..

teşekkür ederim

Siz buna mı ders diyorsunuz? Basit, kısa ve bir aceminin hiçbir işine yaramayacak bir anlatımdan öteye gidememiş. Ama yine de zahmet edip, bukadarını da anlattığınız için acemiler adına Teşekkürlerimi sunuyorum.

peki siz ders derken ne diyorsunuz? acemi emeyelim... tecrübesiz ya a lk başlayan kişiler .... neden yaralı olamığını sanıyrsunuz? peki bizim için daha uzun bir anlatım hazırlarmısınız rica etsem?

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir eleştiriye, bu cevabı verecek kadar avurtlu olduğunuzu sezmiştim.
Yorumlarınızdan da bu açıkça anlaşılıyor.

Erdem sahibi olmak; haklı bir eleştiriye çalım atmak ve “daha iyisini yapabiliyorsan, sen yap!” klişesini kullanarak eleştiriyi bertaraf etmekten çok daha değerli ve kıymetli bir şeydir, bilenler bilir. Eğer o seviyede bilgi sahibi olsam, yaptığınızı düzeltmek yerine daha iyisini yapar, eklerdim. Esasen ağız dalaşına girmek de değildir niyetim. Sizin bana söylediğiniz şey, bir siyasetçinin, halk tarafından eleştirildikten sonra “Daha iyisini yapabiliyorsanız gelin siz yapın!” demesi gibi bir şey. Hülasa; anlamsız.

Bana sadece “bu acemiler için değil” demeniz fazlasıyla yeterli ve tatmin edici bir cevap olurdu benim için. Ve ben eleştirimi alır, katlar, cebime koyar giderdim. Biraz daha alçakgönüllü olmanızı öneririm. Zira Dünyanın en başarılı insanı olsanız, mütevazılığin muhteşemliğinden mahrumsanız, o başarınız 5 para etmez, ben inanmıyorum. Biliyorum, burası bir grafik tasarım platformu, ben burada ne alçakgönüllülük ararım, ne başka bir şey. Sadece tasarımı irdelerim, herkesin yaptığını ve yapması gerektiğini yaparım. Fakat tutumunuz bu kuralı bir süreliğine kenara itmeme neden oldu. Çünkü huy haline getirmişsiniz eleştireni ezmeyi.

Eleştiriyi kaldıramayan biri olduğunuza emin olduktan sonra, bir daha eleştirme gafletinde de bulunmam. Kimsenin de bulunmamasını dilerim.

Öncelikle şahsınızdan akabinde yönetici arkadaşlardan ve site üyelerinden, konunun hafif sapmasına sebep olduğum için af diliyor, izninizle cevabımı bitiriyorum.

Başarılarınızın devamını dilerim.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir eleştiriye, bu cevabı verecek kadar avurtlu olduğunuzu sezmiştim.
Yorumlarınızdan da bu açıkça anlaşılıyor.

Erdem sahibi olmak; haklı bir eleştiriye çalım atmak ve “daha iyisini yapabiliyorsan, sen yap!” klişesini kullanarak eleştiriyi bertaraf etmekten çok daha değerli ve kıymetli bir şeydir, bilenler bilir. Eğer o seviyede bilgi sahibi olsam, yaptığınızı düzeltmek yerine daha iyisini yapar, eklerdim. Esasen ağız dalaşına girmek de değildir niyetim. Sizin bana söylediğiniz şey, bir siyasetçinin, halk tarafından eleştirildikten sonra “Daha iyisini yapabiliyorsanız gelin siz yapın!” demesi gibi bir şey. Hülasa; anlamsız.

Bana sadece “bu acemiler için değil” demeniz fazlasıyla yeterli ve tatmin edici bir cevap olurdu benim için. Ve ben eleştirimi alır, katlar, cebime koyar giderdim. Biraz daha alçakgönüllü olmanızı öneririm. Zira Dünyanın en başarılı insanı olsanız, mütevazılığin muhteşemliğinden mahrumsanız, o başarınız 5 para etmez, ben inanmıyorum. Biliyorum, burası bir grafik tasarım platformu, ben burada ne alçakgönüllülük ararım, ne başka bir şey. Sadece tasarımı irdelerim, herkesin yaptığını ve yapması gerektiğini yaparım. Fakat tutumunuz bu kuralı bir süreliğine kenara itmeme neden oldu. Çünkü huy haline getirmişsiniz eleştireni ezmeyi.

Eleştiriyi kaldıramayan biri olduğunuza emin olduktan sonra, bir daha eleştirme gafletinde de bulunmam. Kimsenin de bulunmamasını dilerim.

Öncelikle şahsınızdan akabinde yönetici arkadaşlardan ve site üyelerinden, konunun hafif sapmasına sebep olduğum için af diliyor, izninizle cevabımı bitiriyorum.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Eğer o seviyede bilgi sahibi olsam, yaptığınızı düzeltmek yerine daha iyisini yapar, eklerdim daha fazla tartışacak söz bulunmaz.. kendi kendnize gereken cevap vermişsiniz zaten

Daha iyisini yapabiliyorsanız gelin siz yapın! dememişim.... sadece daha iyi ve net anlatım yaptığınız zaman bizmle pyalaşin rica ettım... belki bende insanlık hali ile bir püf nokta kaçırmışım... hata yapmayin insan yoktur....

Çünkü huy haline getirmişsiniz eleştireni ezmeyi. benim yorumları daha dikkatli incelemelisiniz....

Öncelikle şahsınızdan akabinde yönetici arkadaşlardan ve site üyelerinden, konunun hafif sapmasına sebep olduğum için af diliyor, izninizle cevabımı bitiriyorum. teşekkürler... iyi akşamlar

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Size de iyi akşamlar, sağolun.

Bende naçizane bir deneme yaptım. Paylaşmamızı istemişsiniz önceki mesajlarda.
Ben pek beğenmedim, sizin de beğeneceğinizi zannetmiyorum. Ama emek, paylaşılırsa daha bir değer kazanır bence, değil mi?

66789719.png

Not: Süsleme gereği duymadım. Affınıza sığınarak. Ayrıca Grafikle 3 aydır uğraşıyorum.
Herhangi bir eğitim almış değilim. Kendi başıma öğrendim bütün bildiklerimi ve şuan grafik bölümüne hazırlanıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Size de iyi akşamlar, sağolun.

Bende naçizane bir deneme yaptım. Paylaşmamızı istemişsiniz önceki mesajlarda.
Ben pek beğenmedim, sizin de beğeneceğinizi zannetmiyorum. Ama emek, paylaşılırsa daha bir değer kazanır bence, değil mi?

80258390.png

Not: Süsleme gereği duymadım. Affınıza sığınarak. Ayrıca Grafikle 3 aydır uğraşıyorum.
Herhangi bir eğitim almış değilim. Kendi başıma öğrendim bütün bildiklerimi ve şuan grafik bölümüne hazırlanıyorum. Teşekkürler.

benim beğenmem beğenmem şimdi ne alaka anlamadım:S
benim dersime uygulama yapın demedım... zorlamak elimde değil... siz benim anlatıma beğenmedığınız için ... daha iyi anlatım paylaşirsiniz sevinirim söyledım....

not: 3 ay uğraştığınıza güzel.... kendiniz öğreniiyorsunuz güzel... ama kendi öğrenmiş olduğu bu forumda siz ilk değilsiniz.... hazırlanıcağınız bölüme kolay gelsin....

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Neyse bi'şey demiyorum...

Saygı bizden. Keyifli geceler...

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅

bende kendi başıma öğrenenlerdenim.aslında gerçekten karışmak istemezdim,ancak sizin tabirinizle bende acemilerden sayılıyorum.benim gibi kişiler adına teşekkür etmişsiniz.şahsenben fikirlerinizin hiçbirine katılmıyorum.lütfen yorumlarınızı kendi adınıza yapın.ayrıca kastaya da dersleri için ben şahsen teşekkür ediyor derslerinin devamını rica ediyorum.saygılar.

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acemi bir sen değilsin. Seni çıkarır diğerlerinin adına konuşmaya devam ederim.

Hürmetler! :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Acemi bir sen değilsin. Seni çıkarır diğerlerinin adına konuşmaya devam ederim.

Hürmetler! :)

Eğer acemi isen Sayın Grafek.. Sus ve paylaşımların derslerin içinden alabildiğini al, yok eğer acemi değilsen zaten bu dersler senin için değil sus ve paylaşımına bak.. Herkes yada Tüm acemiler adına konuşmaya devam edeceksen bir acemi gibi davran.. "Gölgelerin gücü adına" diyerek değil.

Grafek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Karşımda küstahça davrananlara karşı susmak benim işim değil.
"Gölgelerin gücü adına" diye bağırıp, himenlik taslayan ben değil, sizlersiniz.
Elinizdeki yetkiyi kullanıp sitedeki üyeliğime son verebilirsiniz.
Fakat bana saygısız ve kibirli bir tavırla "sus" demek ne sizin haddinize, ne o pohpohlanmışların haddinedir.

Ben! anlayışlı ve hoşgörülü insanların karşısında susmayı yeğlerim, sizin karşınızda değil!

Son düzenleme:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Karşımda küstahça davrananlara karşı susmak benim işim değil.
"Gölgelerin gücü adına" diye bağırıp, himenlik taslayan ben değil, sizlersiniz.
Grafikerlik birilerinin tekelindeymiş gibi davranılması gücüme gitmekte.
Elinizdeki yetkiyi kullanıp sitedeki üyeliğime son verebilirsiniz. Fakat bana saygısız ve kibirli bir tavırla "sus" demek ne sizin haddinize, ne o pohpohlanmış Grafikerimsilerin haddinedir.

Ben! anlayışlı ve hoşgörülü insanların karşısında susmayı yeğlerim, sizin karşınızda değil!

Peki sizin tavrınız hoş görülümüydü.. "Siz buna dersmi diyorsunuz" derken...

Yetkilemizle mesleğimizin alakası olmadığını bilecek kadar saygılıyım burdaki tüm üyelere.. o yüzden ne mesajlarınız ne üyeliğiniz silinmemiştir..

Ben mesleğimi, meslekdaşlarımı ve verilen emeği koruyorum.. kibirli bir şekilde sus diyorum, çünkü kibirli bir şekilde "Siz buna dersmi diyorsunuz" diyorsun...

Ayrıca karar verdinizmi.. acemimisiniz değilmi?