Bir eleştiriye, bu cevabı verecek kadar avurtlu olduğunuzu sezmiştim.
Yorumlarınızdan da bu açıkça anlaşılıyor.
Erdem sahibi olmak; haklı bir eleştiriye çalım atmak ve “daha iyisini yapabiliyorsan, sen yap!” klişesini kullanarak eleştiriyi bertaraf etmekten çok daha değerli ve kıymetli bir şeydir, bilenler bilir. Eğer o seviyede bilgi sahibi olsam, yaptığınızı düzeltmek yerine daha iyisini yapar, eklerdim. Esasen ağız dalaşına girmek de değildir niyetim. Sizin bana söylediğiniz şey, bir siyasetçinin, halk tarafından eleştirildikten sonra “Daha iyisini yapabiliyorsanız gelin siz yapın!” demesi gibi bir şey. Hülasa; anlamsız.
Bana sadece “bu acemiler için değil” demeniz fazlasıyla yeterli ve tatmin edici bir cevap olurdu benim için. Ve ben eleştirimi alır, katlar, cebime koyar giderdim. Biraz daha alçakgönüllü olmanızı öneririm. Zira Dünyanın en başarılı insanı olsanız, mütevazılığin muhteşemliğinden mahrumsanız, o başarınız 5 para etmez, ben inanmıyorum. Biliyorum, burası bir grafik tasarım platformu, ben burada ne alçakgönüllülük ararım, ne başka bir şey. Sadece tasarımı irdelerim, herkesin yaptığını ve yapması gerektiğini yaparım. Fakat tutumunuz bu kuralı bir süreliğine kenara itmeme neden oldu. Çünkü huy haline getirmişsiniz eleştireni ezmeyi.
Eleştiriyi kaldıramayan biri olduğunuza emin olduktan sonra, bir daha eleştirme gafletinde de bulunmam. Kimsenin de bulunmamasını dilerim.
Öncelikle şahsınızdan akabinde yönetici arkadaşlardan ve site üyelerinden, konunun hafif sapmasına sebep olduğum için af diliyor, izninizle cevabımı bitiriyorum.
Başarılarınızın devamını dilerim.