Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw/ elma calismasi

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeni yorum yok sanırım bu kadar mı değerlendirme yapan :(

paflok196

🌱Yeni Üye🌱
kardeş bence sen corelini de gönder inansınlar --eline sağlık-- (biraz yapay olmuş ama arkadaşların dediği gibi)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
kardeş bence sen corelini de gönder inansınlar --eline sağlık-- (biraz yapay olmuş ama arkadaşların dediği gibi)

teşekkür ederim inanılmıyacak birşey yok yeni bir çalışma daha yapacağım onu görürler elbet sağol ilgin için...

YILMAZ364

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel biladerde keşke nasıl cizdiğini anlatsaydın belki de bu ithamlar sana olmayacaktı ama ben hala nasıl cizdiğini öğrenmek istiyorum kendim için

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel biladerde keşke nasıl cizdiğini anlatsaydın belki de bu ithamlar sana olmayacaktı ama ben hala nasıl cizdiğini öğrenmek istiyorum kendim için

teşekkür ederim üstünden uzun bir zaman geçti tam hatırlıyamıyabilirim ancak buna benzer dersler sitemizde mevcut onları değerlendirip yapmıştım bende sizde aynı dersleri inceleyip kendinizi geliştirip yapabilirsiniz eğerki boş bir vaktim olursa tekrar baştan yaparak tek tek anlatmaya çalışırım kolay gelsin...

alonewolf33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu ağır bir itham. :sadsmile:
Bence değil çünkü 2 çizim birbirinden farklı;

1-Elmanın üzerindeki damlalar
2-Elmanın gölgesi
3-Elmanın sapı ...

Birde oradaki elma Photoshop ta çizilmiş, arkadaşınki ise Corel de.

Belki arkadaşımız çalıntı dediğin çalışmadan esinlenerek corel de çizmiştir.

hocam çok plastik druo fakat. güzel çalışma.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkür ederim ilk çalışmanın günahı olmaz yeni çalışmalarımda daha dikkatli olmaya çalışacağım..

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elmanın sapının çıkış noktasında ve ordaki gölgelendirilmede de çizimindede tembellik ettiğin bariz bir şekilde ortada yeşil bir elmada turuncu renk yerine sarıya kaçan tonlar kullansaydın daha şık olurdu diye düşünüyorum ayrıca zaten yeşil olan elmanın zeminini koyu yeşil kullanarak forma taşımanda hatalarını daha belirgin bir şekilde ortaya seriyor genel itibarıyla hoş bir çalışma ama çok fazla umursamadığında ortada paylaştığın için teşekkürler emeğine sağlık

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
elmanın sapının çıkış noktasında ve ordaki gölgelendirilmede de çizimindede tembellik ettiğin bariz bir şekilde ortada yeşil bir elmada turuncu renk yerine sarıya kaçan tonlar kullansaydın daha şık olurdu diye düşünüyorum ayrıca zaten yeşil olan elmanın zeminini koyu yeşil kullanarak forma taşımanda hatalarını daha belirgin bir şekilde ortaya seriyor genel itibarıyla hoş bir çalışma ama çok fazla umursamadığında ortada paylaştığın için teşekkürler emeğine sağlık

yorumunuz için teşekkürler ancak ilk deneme çalışmam olması itibari ile eksiklikler olması gayet normal ancak değindiğiniz noktalarda tembellik değil acemilik ön plandaydı kolay gelsin

engin17tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş eline sağlık..

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl yaptığını uygulamalı anlatırsan daha güzel olur dostum
eline sağlık bence güzel olmuş