Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel draw Logo

Spaixn8

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar.

Yaşım 17 buçuk,bir reklam şirketinde çalışıyorum,arkadaşlarım benden oyunda ki clanları için bir yazı istedi,bende böyle birşey yaptım,benden yaşca ve bilgi olarak büyüklerim oldugu için sizede göstermek fikrinizi almak istedim.

a9XyR.jpg
[/url][/IMG]

TEŞEKKÜRLER...

yudup

🌱Yeni Üye🌱
Logoyu çizmeden önce araştırma tamamlamanı öneririm dostum. Neye ihtiyaç duyduklarını öğren bu alanda başka logoları incele sonra yapmaya başla. Emek verilen işler güzeldir ;)
Kolay gelsin

Spaixn8

🌱Yeni Üye🌱
Logoyu çizmeden önce araştırma tamamlamanı öneririm dostum. Neye ihtiyaç duyduklarını öğren bu alanda başka logoları incele sonra yapmaya başla. Emek verilen işler güzeldir ;)
Kolay gelsin

Teşekkür ederim fikirlerin için,dediklerini ciddiye alıcam

Sanada kolay gelsin,İyi çalışmalar...

reko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
isim biraz acayip geldi :) kesin o arkadaşlarda bilerek yapmıştır. ama düşünce güzel bence kelimeleri birleştirip düz yazı olarak sunarsan daha güzel durur gibi.

Spaixn8

🌱Yeni Üye🌱
isim biraz acayip geldi :) kesin o arkadaşlarda bilerek yapmıştır. ama düşünce güzel bence kelimeleri birleştirip düz yazı olarak sunarsan daha güzel durur gibi.

Evet okunduğu zaman bir gariplik var ama anlamı,saldır ve yakala anlamında,counter strike uygun bir takım adı bence..

TEŞEKKÜR EDERİM