Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Magnet Nasıl Yapılır?

RumbAa

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

2-3 gündür Corel öğrenmeye çalışıyorum, videoları izliyor aynısını yapmaya çalışıyorum biraz yol kat ettim sayılır...

Magnet yapımı hakkında bir video bulamadım veya anlatım.. Magnet yapımı hakkında yardım alabileceğim bir video veya anlatım varsa yardımcı olur musunuz ?

Teşekkürler.

Benzer konular

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Megnet nasıl yapılır :) Düz kesim bir magnet istiyorsan Örnek: 6x9cm diyelim bir dikdörtgen çiziyorsun ve onun içine tasarımını yapıyorsun baskıya gönderiyorsun haa sen oval kenarlı yada özel kesim istiyorsan Çalışmanı yine dikdörtgen yapıyorsun Özel kesim ise istediğin alanları pen tool aracı ile çiziyorsun Onu kenara ayırıyorsun o senin bıçağın olacak baskıya çalışma ve bıçağı gönderiyorsun aynı dosyada onlar basıyorlar sonra senin çizmiş olduğun bıçak ile kesiyorlar Magnet satışa hazır hale gelmiş oluyor : Önizlemede nasıl duracak dersen çalışman çizmiş olduğun bıçağı yapmış olduğun çalışmanın üzerine götür Çalışmayı Grup Yap CTRL+G hepsini seçerek bıçak hariç Sonra bıçak çalışmanın üzerinde zaten çizgisel olarak sonra Çalışmayı seçiyorsun Arkasından Effect Menüsünde PowerClip var orada inside powerclip diyorsun ve çalışmayı senin özel olarak çizdiğin obje haline getirmiş oluyorsun altına güzel bir zemin at JPG olarak export et sunum yap iş bitsin

RumbAa

🌱Yeni Üye🌱
Yani kartvizit yapar gibi dikdörtgen çizip boyutlarını giriyorum sonrada tasarımı yapıyorum kartvizitten farkı boyutları oluyor yani o boyuta göre tasarım yapıyoruz...

Peki hocam magnet yapımını içeren bir video var mı izleyerek kafamda daha iyi şekillenir.

Çok teşekkür ederim yardımınız için..

hakantan

🌱Yeni Üye🌱
normal çalışmayı yapıyorsun istediğin kesim şekline görede bıçağını çizip yanına atman yeterli olacaktır. gerisi basacak matbayaa kalıyor orda ayarlarlar...

RumbAa

🌱Yeni Üye🌱
Anladım hocam teşekkür ederim sizede, bu konuda bildiğiniz video var mı acaba ?

Ozgur A.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anladım hocam teşekkür ederim sizede, bu konuda bildiğiniz video var mı acaba ?

Bu konu ile ilgili video olduğunu zannetmiyorum. Aşağıya özel kesim magnet fotoğrafı ekliyorum. Etrafında bulunan çizgi kesim çizgisidir. Özel kesim olucaksa eğer magnetiniz bu şekilde kesim yapılacak alanı çizip o şekilde baskıya göndermeniz yeterli. Birde en az 2 mm. taşma payı bırakmalısınız.

RumbAa

🌱Yeni Üye🌱
Anladım hocam, çok teşekkür ederim yardımlarınız için