Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Pattern Fill Size acil yardım

puncher

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Corel Draw da Pattern Fill bölümünden bitmap olarak bir resim seçiyorum buraya kadar güzel ama dolgu yapacağım nesnenin boyutu standart 2 mm corel ise limit olarak 2,54 mm uyguluyor bunun bir çözümü varmıdır. Dolgu yapacağım nesnenin kesin olarak 2 mm olması gerekir ve nesneyi büyüt demek çözüm değildir. Ben yaklaşık 4 senedir bunun çözümü varmıdır diye düşündüm ama bulamadım acil olarak bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi lütfen.

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
20 x 20 mm olarak kare çiz.
Pattern size'ıda 20 x 20 mm ver.
Kareyi convert to bitmap diyerek 150 dpi yap
Kareyi (bitmap'i) 2 x 2 mm boyutuna getir..

Daha Pratik bi yöntem bulamadım şimdilik bu iş görür..

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
illa dolgu bu şekilde olacak diyorsan yapıcağın birşey yok ancak onur arkadaşımızın dediği üzere bitmap yolu ile çözebilirsin sanırım bunun dışında çözümü yok gibi standart belirlemişler ok konuda sanırım ancak çözümü bulursan paylaşırsın bizde öğreniriz kolay gelsin...

puncher

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu işlem sırasında Trasnfer Crystal Taş desen tasarımı yapıyorum ve yaptığım çalışmalarda en küçük boy 2 mm lik taşlar. Ve zaman zaman katalog tasarımlarında ve Web güncellemelerinde kullandığım bir çözüm var ama taş boyutlarını biraz büyütüp yapıyorum sonra en kaliteli olarak Tif fomatına çevirip katalogda Png Formatına çevirip Web için kullanıyorum. Ama bu işlemler sırasında corelden dışarı export ettiğim tasarımın boyutu farklı görünüyor bunuda başka bir programda orjinal boyutuna getirmem gerekiyor. Bu işlemlerin tamamı çok fazla zaman almasada tasarım sayısı çoook (8-9 bin...) olduğu için problem yaratabiliyor.