en başta ilginiz için cok teşekkür ediyorum ama ben anlatamadım. resimli olarak anlatayım daha isabetli olacak sanırım. altta verdiğim resimdeki olayı istiyorum yazının satırbaşları resimin kenarından başlıyor.
Öncelikle bir text bloke yaratalım.Sonra bir obje örneğin bir daire çizip text üzerine gelecek şekilde yerleştiriniz.Objeniz seçili iken özellikler çubuğunda wraph paragraf text sekmesi görünecektir.Bu sekmenin alt seçeneklerinden yerleşim konumunu kendiniz belirleyebilirsiniz.
işte bu da görseli...
Bende 7 günlük corel kullanıcısı olarak aynı sorunla karşılaştım. bana göre bunun cevabı reminin az olması yada corelin remini çok yemesi. normalde forumdan okuduğum kadarıyla corel rem %45 yemesi gerekiyormuş sağlıklı çalışabilmesi için. ben ayarlarıma baktığımda %25 bunu biraz daha artırırsın ve bilgisayarında corel ile çalışırken ek program çalıştırmazsan (remin düşmemesi için) sorunun kalkacağını düşünüyorum. ben x4 kullanıyorum ve aynı sorunu rem almadan bu şekilde yaptım. ilk önce %32 dedim sonra corelde çalışırken hiçbir programı açıp işlem yaptırmadım ve çok az bekleme süresi ile sorun çözüldü. bu arada remim 512 hemde amd sempron düşün yani umarım yardımcı olmuşumdur.
bana vektörel laleli türkiye logosu lazim
yardimci olursaniz sevinirim arkdslar
:iloveyou:
corel de üst simge ekleyebilkiyor muyuz ofiste olduğu gibi. Ama yazı olarak görecek. Ben bir yerde görmüştüm ama şimdi bulamıyorum. Ne olur başka türlü nasıl yapacağımı yazmayın.Simge eklede üzeri 2, 3 eklenebiliyor ama daha fazla eklenmiyor.
pantoneye bağlamak diye bişi le karşılaştım ne olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
eps dosyaları klasöründe aynı jpeg resimler gibi listelediğimizde ve bu listedekilerinin görünümünü küçük resmler olarak seçtiğimizde eps amblemi değil küçük şekiller olarak içeriği görebilmemiz için hangi programın yüklü olması gerekiyor. corel, p.s la bu tür dosyaları otomatik olarak aç dediğimizde yinede küçük resimler halinde klasördekileri göremiyorum. eps ler de bunu görebilmem için hangi programın yüklü olması gerekiyor. şimdiden teşekkürler
öncelikle herkeze merhaba ;
ben corel x3 kullanıyorum ortalama 3,4 aydır bu programı kullanıyorum fakat kendi başıma ögrenmeye çalışınca pek bi ilerleme kaydettigim söylenemez neyse..
2 daire içerisinde birisi 54 cm digeri ise 45,8 cm arasında oluşan kontür içersine eşit aralıkla 37 parçaya bölmem gerekiyor fakat şöyle 1 sorunum var tekli sayılara bölemiyorum 36 34 38 40 vs fakat 37 olmuyo başka hangi tek sayılar olmuyo bilmiyorum fakat yapamadım bir türlü bu konuda hakkında bilgisi olan arkadaşlarldan acil olarak yardım istiyorum şimdiden yardımcı olacak tüm arkadaşlara tsk ederim ...
pantoneye bağlamak diye bişi le karşılaştım ne olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz