baskıya gidecek
kolay gelsin arkadaşlar.benim draw yüklemeyle ilgili şüyle bir sorunum var.(---------------------------
CorelDRAW
---------------------------
Unable to create a DOM document.
Sınıf kaydedilmemiş
Verify that MSXML4 is installed.)format sonrası bu sorunla karşılştım.nasıl çözebilirim.CorelDraw 12 yi tekrar kurmak istiyorum.acil yardıma ihtiyacım var...
arkadaşlar metin çerçevesi açıyorum ve yazımı içerisine yerleştiriyorum düzgün görünmesi için her iki yana yasla dediğim zaman az kelime bulunan satırların arası çok açılıyor ve biçimsiz görünüyor.Sadece bu satırı seçip sola yasla dediğimde ise metnin tamamını sola yaslıyor.Bunu nasıl giderebilirim?
Arkadaşlar mrb. İçi rgb modunda resimlerle dolu bir dosyam var. Bunların hepsini birden cmyk moduna nasıl çevirebilirm. Tek tek çok zaman alıyor. yok mu kısa bir yolu
1-) yazıların tamamını koyu yazman gerekmez
2-) Koskoca porgram buradan öğretilmez
3-) aşağıdaki linki incele ne yapmak istediğine karar ver ve çalışmaya başla
Corel Draw Dersleri
Allah yardımcınız olsun...
daha öncede yazmıştım ama bi çare bulamadım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.msxml4.dll dosyasınıda yükledim ama bi çare olmadı napabilirim.
Arkadaşlar her hangi örnek bir site biliyormusunuz ki, oradan örnek Tur Biletlerine görmek olsun?ve ya sizde varsa bir kaçını koyarsanız bakmak için güzel olur.Bundan başka bir şey sorayım, eğer JPG resmi Convert Bitmap yapmazsak ne olur?
Ve ben Photoshopda shape tool kulanarak bazı çizimler çiziyorum onu nasıl Corelde kullanayım ama kalite itkisi olmasın?
Daha bir isteyim var, örnek Bank Kataloqları nerden bulmak olur?
Acil yardımınızın lazım arkadaşlar.
Önceden teşekkür Ederim!
selamlar..
arkadaşlar
oki c5950n baskı makinesi aldım ve corelde sadece corel de kullanmayı düşünüyorum...
corel ile makine arasındaki en uyumlu sürücü hangisidir.. çizimde uyguladığım rengi en doğru biçimde nasıl alabilirim...