hakan bey teşekkür ederim ilginize ama ben hala anlatamıyorum galiba gönderdiğim resim kaldırılmış galiba ama söylemek istediğim anlattığınız H harfini düşünün ben bu harfi 30 micron na düşürdüğümde laser tüm çizgilerin üzerinde dolaşıyor yani hem dıştaki hem içteki çizgide buda harfin çok karmaşık gözükmesine ve zamanın iki katına çıkmasına neden oluyor ben diyorumki kalemle bir H harfi çizin bukadar başka çizgi olmasın hem dışta hem işte çizgi olmasın yani H harfinin etrafından çizerek değilde tek seferde üzerinden giderek işlesin istiyorum. teşekkür ettim nasıl yükleneceğini öğrendim.
unsal arkadasim, bizler nedemek istedigini anladik ama sanirim sen corel kullanicisi olmadigin icin bizlerin ne demek istedigini anlamiyorsun, yaptigin isi ve kullandigin aleti bilmiyorum gormedim ama saniyorum plotter (bas-kes) gibi bir olay, sadece bicak yerine lazer kullaniyor, assagidaki resime daha dikkatli bakarsan nedemek istedigimizi daha rahat anlayacaksin, $oyleki;
sen sanirim outline yapip resimdeki gibi yaziya yaklasinca programin outline kullanabilmek icin olusturdugu kalinligi bicagin gececegi yerler olarak algiliyorsun ... hayir resime dikkatli bak sari kismin ortesindan gecen kesik cizgi outline olusumudur, bicak o kesik cizgileri izler hic endiselenme , dedigimizi yap istedigin sey olacak (resimde gordugun sari kisim harfin dolgusu degil , sadece outline'i 1600 kez buyutulmus hali) ayrica senin dedigin daha dogrusu gormeyi istedigin sey maalesef fizik kurallarina aykiri ; ekran sana cizgiyi 2 boyutlu olarak gostermek zorunda (en ve boy) sen saniyorum orada karistiriyorsun, bu arada lazeri kullandigin makinayi corele tanitabilirsen yada tersini yapabilirsen baska bir programa ihtiyacin kalmayabilir yanlis hatirlamiyorsam hairline kalinligi corelde 0.015mm olmasi lazim (15mikron), -ama degeri yanlis hatirliyor olabilirim yada ceviriyi yanlis yapmis olabilirim , arkadaslar duzeltirler zaten-
saygilar , kolay gelsin