tesekur ederim ancak onu belirttim is zaten x3 te yapilmis ve kaydedilmis yine x3 acmiyor.Ve dosya boyutu 2 GB ta cikmis.Butun isleri aciyorum ancak onu acamiyorum
bende bu sorunu aaştırıp duruyorum. 400 mb lik yıllık hazırladığım dosya önizlemede görünüyor ancak açılmıyor. boş sayfa çıkıyor
st_anger, uzgunum ama buyuk olasiliklada acamayacaksin, corelin saniyorum bir dosya olcusu limiti var (nereden ayarlandigini -registry dahil- bulamadim, belkide yazilim icersinde), sorun buyuk olasilikla 1-makinanin ramlerinin uzerinde olan islerde 2- coklu sayfali mesela katolog gibi islerde cikiyor. maalesef bende boyle 2-3 is kaybettim oradan biliyorum... alternatif olarak corele bir yazi ile basvurabilirsin belki bir aciklama getirirler
burki, onizlemede goruluyorsa dosyayi acabilme olasiligin yuksek, cesitli yollar deneyebilirsin (makinanin ramlerinin min. 1 gig oldugunu varsayiyorum) corel orjinal ayarlarinda ramin %30 unu kendine ayirir, bos bir sayfa ac ve bu rakkami %50 veya uzerine cikar, butun programlari kapat, acmaya calis olmadi import etmeye calis, yine olmadi son alternatif x4 u kur ve onda acmaya calis( deneme surumude olabilir) x4 icin corel; bu tur dosya bozulmalarini maximum oranda kurtarabilen bir yazilim eklediklerini soyluyor, bir sekilde dosyada bozulma var, ha birde cok sayfali bir katolog isi ise seninde st_anger'le ayni problemin var demektir yine acilmayabilir...
daha once saniyorum forumda yazmistim, corel cok sayfali yada cok resimli islerde ( hele hele dosya olcusu buyudugu zaman) kesin problem cikariyor, yapilacak 3 sey var 1- si ramlari ve corelin kullanacagi ram % sini yukseltmek, 2- katolog gibi isleri 5-6 sayfalik isler halinde kaydetmek, 3-cok fazla resim iceriyorsa resimleri isin icine gommektense link le atamak,,,
maalesef bu yukarida yazdiklarimdan baska cozumler ben kendi adima bulamadim, saygilar