Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolwocapo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar arkadaşlar ben corel x3 de bi ambalaj çalışması yaptım akşam save leyip eve gittim şimdi açılmıyor Welcome to the Application Recovery Manager Wizard çıkıyor karşıma bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

wolwocapo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım yazıları convertlemen lazım yanı yazıyı seçili hale getir ve sağ tıkla convert to curves yada ctrl+q ya bas konvertler sonra save as ten flaş belleğine kaydedebilirsin.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar merhaba.benim corel konusunda oldukça cahil olduğum gerçeğiyle birlikte affınıza sığınarak acil bir ricada bulunacağım.corel draw x3 programında oluşturulan bir taslağı başka pc de açtığım zaman bazı yazı karakterleri değişmekte.bunun için convert lemek dedikleri bir metodun olduğu söylendi.Bunu nasıl yapabilirim? amacım pc imdeki taslağı olduğu gibi flash belleğime alıp başka bir pc üzerinden aydınger kağıdına çıktı almak. açıklarsanız teekkür ederim.teşekkür ederim.

ctrl+q ya basip yazilari convertleyebilirsin.bir diger soylemiyle yazilari kirabilirsin.Yada goturecegin pc de calisacaksan su yolu izle

bestand/voorbeidenservicebureo yu tikla butun fontlarini pcden alip tek bi klasor yapiyo_O zaman fontlarida secebilirsin

Dipnot bende bestand yaziyo flemenkce seninki ingilizcedir muhtemelen file felan yazar. onu tiklayinca orda cros gibi 4 renkli bisey var onu tikla ve fontlariyla beraber dosya yap rahat rahat gotur

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhabalar arkadaşlar ben corel x3 de bi ambalaj çalışması yaptım akşam save leyip eve gittim şimdi açılmıyor Welcome to the Application Recovery Manager Wizard çıkıyor karşıma bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

abi uyari veriyo calismayi kurtarayimmi diyo.az onceki arkadasin dedigi gibi ram %30 kullaniyo demisti ya onunla alakali.Sen iyisimi yazilari kir resimleri 300dpi yap ve gotur eger resim yoksa calismanda %10 a kucult ve gotur orda rahat rahat acarsin.

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar corel drav da

Teknik servis formu lazım.

Elinde bu tarz form bulunan arkadaşlar paylaşabilir mi acaba ?

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar corel drav da

Teknik servis formu lazım.

Elinde bu tarz form bulunan arkadaşlar paylaşabilir mi acaba ?

internette dolu arkadaşım bi arama yaparsan 50 tane form bulabilirsin geriside 10 dakkalık iş zaten oturup yazıcaksın ne istiyosan formda :D

aysed

🌱Yeni Üye🌱
corel draw x3 te eğri çizgi nasıl çiziliyor?

muratcan3543

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaslar
Corelde collect secenegi yokmu bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
freehandteki gibi resimleri bir klasöre toplamaktan bahsediyorsanız.
corelde yok. çünkü işi sadece .cdr kaydetmeniz yeterli.
bütün resimleri embedli gibi algılar. corel bu açıdan büyük rahatlıktır yani.

muratcan3543

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaslar.
Corelde collect etme secenegi yokmu bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

nikahsekerci

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler. corelde.renkli bir resmi nasıl tek renk kahverengi veya siyaha çevirebilirim.

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar çok acil yardım lazım corel draw x3 kullanıyorum yaptığım çalışmayı export yapıp yani format değiştirmem lazım ama export dediğimde (no object to print, export, or save) yazıyor export yapamıyorum acil yardım lütfen

mr.tar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selam arkadaşlar çok acil yardım lazım corel draw x3 kullanıyorum yaptığım çalışmayı export yapıp yani format değiştirmem lazım ama export dediğimde (no object to print, export, or save) yazıyor export yapamıyorum acil yardım lütfen

tools tan object manager'i ac, tum layerleri gorebilecek sekilde + isaretine tiklayarak ac, resimde gosterdigim daire icine alinmis goz resmi var objelerden biri yada bir kacinda bu inaktif edilmistir ( acik gri gorursun - obje orada ama gorunmez moduna getirilmis - dolayisi ile isine yaramiyorsa silmen daha dogru olacaktir) o goz resminin uzerine bir kez tiklayarak aktif hale getir ve exprt et

bir diger neden ( genelede export ederken olmaz ama aklinda bulunsun) isin icindeki bir yada bir kac objeyi yerinden oynamasin diye "lock" etmissindir, kilitlemissindir yani, onlari kaldirman gerekli olabilir tum sayfayi yada isi sec sag click te unlock secenegi vardir oradan unlock yap

kolay gelsin

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tools tan object manager'i ac, tum layerleri gorebilecek sekilde + isaretine tiklayarak ac, resimde gosterdigim daire icine alinmis goz resmi var objelerden biri yada bir kacinda bu inaktif edilmistir ( acik gri gorursun - obje orada ama gorunmez moduna getirilmis - dolayisi ile isine yaramiyorsa silmen daha dogru olacaktir) o goz resminin uzerine bir kez tiklayarak aktif hale getir ve exprt et

bir diger neden ( genelede export ederken olmaz ama aklinda bulunsun) isin icindeki bir yada bir kac objeyi yerinden oynamasin diye "lock" etmissindir, kilitlemissindir yani, onlari kaldirman gerekli olabilir tum sayfayi yada isi sec sag click te unlock secenegi vardir oradan unlock yap

kolay gelsin

Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin problem düzeldi çok makbule geçti ne kadar uğraştığımı anlatsam gülersin

bi sorunum daha var ama şimdide çizgiler soluk duruyor yani gri duruyor nedenini çözemedim siyah olmuyor bunun sebebi ne olabilir

tekrar çok teşekkür ederim hocam gerçekten çok işime yaradı

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
view menusunde Enhanced with overprint'i seç.

anladığım kadarıyla ordan.
dediğim yeri seç düzelir büyük ihtimalle..

mubeccel

🌱Yeni Üye🌱
mrb bende son zamnlarda üye oldm bilgilernzden faydalanıyrmve heinze teşk edrm.
coreli kendm çözdm int ve sizln örneklerndn......sorun şu, yaptm her hangi bir işe crosou nasıl vermeliym hiçbir bilgim yok ve acil öğrenmem gerekyr
lütfen yardmcı olurmsnz.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
iyi günler. corelde.renkli bir resmi nasıl tek renk kahverengi veya siyaha çevirebilirim.

merhaba hocam simdi corelde eger kahverengiye cevirirsen tek renk olmaz.Tek renk olabilmesi icin pantone kullanmalisin.O zamantek filmde isi bitirirsin.Su anda program olmadigi icin yanlis olabilir soyle yap

bitmap menusunden once resmini cmyk ya cevir.convert to bitmap secenegiyle daha sonra hemen altinda mode secenegi var burdan onu tiklayip grayscale yapmalisin bu tek renge getirecektir yani siyah olarak.Ancak kahverengi istemissin bunun icinde tekrar

bitmap/mode/duatone yi secmelisin.Burda duatone monotone tritone gibi secenekler olmasi lazim duatone tek renk yapar hemen yanindaki kutuyu tiklarsan ordan vermek istedigin rengi secersin daha sonra yukarida kucuk bi grafik egrisi var ordanda tonunu belirleyebilirsin. Monotone 2 renkli tritone 3 renkli olmasi lazim.umarim yeterince aciklayici olmustur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...