Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
mrb bende son zamnlarda üye oldm bilgilernzden faydalanıyrmve heinze teşk edrm.
coreli kendm çözdm int ve sizln örneklerndn......sorun şu, yaptm her hangi bir işe crosou nasıl vermeliym hiçbir bilgim yok ve acil öğrenmem gerekyr
lütfen yardmcı olurmsnz.

simdi hoca senin isi resimli anlatmak lazim ancak gecenin saat 1,5 oldugu icin evdede corel yuklu olmadigi icin soyle soyliyim.Bir duz cizgi cek bunun boyu 3mm yada 5mm olabilir. yaptigin ise gore.Genelde 5 mm.Herneyse bu cizginin kalinligida 0,5 olur eger hairline olursa cok silik cikar ve buda sorun yasatir.Simdi bunu cros koyman gereken yerlere koyabilirsin ancak hizalama tuslariyla hizalaki croslar birbirini tutsun.Eger tam anlamadim ne bicim yazdin arkadas diyosan sabah resimli anlatayim hoca.kolay gele

gency

🏅Acemi Tasarımcı🏅
view menusunde Enhanced with overprint'i seç.

anladığım kadarıyla ordan.
dediğim yeri seç düzelir büyük ihtimalle..

hocam çok saol yardımın için bu sorunda düzeldi ama benim seçenek Enhanced with overprint de imiş ben onu Normal yaptım düzeldi
tekrar çok saol yardımın için

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar corelde aradığım değerlere göre renk bulmam gerekiyor serice yenıt yazabilen varmıdır?

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba yeniden decupe ederken problem yaşıyorum şimdide objem çizdiğim bölmenin içinden kayboluyor, kayıyor vs. bilgisi olan var mıdır?

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
objeyi secili hale getir sol tusla tikla yukarida uc tane fazladan secenek oldugunu goreceksin.bende inhoud bewerken yaziyor hollandaca sende ingilizce yaziyodur.ortadakine tikla ve calismanin icine gir.orda hafif mavi tonda bi cizgi goreceksin senin cizdigin sekil ona gore gomdugun nesneyi icinde olculendirip ortalamalisin kolay gele

wolwocapo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resmce2.jpg

slm arkadaşlar yaa benim aklıma takıldı böle bir çalışmayı nasıl yapabiliriz. Yanii dış konturleri... Yazılarda flan hep görüyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
zaten kontur ayarlarinda bunun aynisini yapabilirsin.Orda ayarlar bolumunde vermek istedigin basamak adedi var.Kucuk bi merdiven gibi bisey oraya 3 yazarsin yanindan kalinliklarini yazarsin renklerini verirsin.v.s eger daha cok istedigin renki veremezsen yaptigin objede konturu tikla ve ctrl+k ya bas simdi onu objenden ayirmis oldun ona tekrar kontur verebilirsin v.s

sebox

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar, corelde dergi yapıyorum.daha doğrusu mecburum.yazı alanları oluşturdum ve birbirlerine bağladım bu sütunları.ama convertlediğimde ilk sütunun haricindeki ona bağlı tüm sütunlardaki yazılar siliniyo. ne yapmam gerekiyor.
tüm sayfalardaki yazıların sütunlarını birbirinden ayırmam gerekiyor.ama biliyorumki birbirine bağlıyken yapılacak bi yol olmalı ama ne?

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla tam olarak anlayamadim kardes sorunu.istersen bi resimle goster yaptigin islemleri yardimci olayim

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba corelde yaptığım çalışmayı jpeg kaydederken çalışmamı çok küçük alanı çok büyük kaydediyor carel DRAW12 kullanıyorum.. yaptığım yanlışlığı çözümleyebilirmiyiz ya da eksikliği

wolwocapo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
HELENİSTİK anladığım kadarıyla yaptığın çalışmayı exportluyorsun jpeg olarak ve boyut büyük oluyor diyorsun export ettikten sonra yine karşına bir dosya çıkacak ordaki ayarlamayı yaparsan sorun kalkar mesela dosya boyutu büyük ise dpi ayarını azaltırsın dosya boyutu küçülür ama çözünürlüğüde azalır ona dikkat et.

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TEŞEKKÜR ederim başarılı olduk..wolwocapo

eaksahin

🌱Yeni Üye🌱
iyi akşamlar arkadaşlar sorunum biraz acil ilgilenirseniz sevinirim.corel 12 demo kullanıyorum. elimdeki sayfada sol üst köşede resim var. Bu resmi işaretleyip bir çerçeve içine alıp onun dışında kalan yere metin eklemek istiyorum.Ekliyeceğim metin hazır ve text halinde. sadece isteğim metni resmin işaretleneceği kısım dışında kalan yere yerleştirmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

grapic

🌱Yeni Üye🌱
Bİlİyorsunuz Kİ Coreldraw X4 Çikti Yenİlİklerİ Hakkinda Bİlgİsİ Olan Varsa Bİlmek İsterİm Bİlgİler PaylaŞtikÇa Artar:)

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Yeniden düzenlenmiş arayüz
Interaktif tablolar (grafiksel olarak word tabloları mantığında çalışan bir özellik)
Bağımsız katmanlar
Live Text (text işlemlerinde gerçek zamanlı önizleme)
Whatthefont entegrasyonu (font tanımlama özelliği)
Paragraf textlerde mirror yapabilme
...

Corelin resmi sitesinden yeniliklerine buradan bakabilirsin. Blogumda da her biri ayrı yazılar olmak üzere X4 yeniliklerini yazıyorum. Fakat reklama girdiği için buradan link veremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...