Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grafipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nsl yani? nerden stn alcam? cd yi satın aldık seri nosunu almaya ne gerek var? 12 de öle bişey yoktu. içindeydi seri nosu...

ozdenediz

🌱Yeni Üye🌱
benim sorunum eski bozuk dosyalardaki 100lerce işe yaramaz stiller ve büyüteç ayarları ile ilgili. bu problemli dosyalardan herhangi birini açtığım zaman maalesef Corel ölüyor. yeni doysa aç komutunu 20 dk.da gerçekleştirebiliyor. o dosyaların hangisi sağlam hangisi değil bilemiyorum. müşteri geliyo. 5 yıl önceki işi istiyo. :( bunları temizlemenin bir yolu yok mu - tek tek silmek dışında?

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
benim sorunum eski bozuk dosyalardaki 100lerce işe yaramaz stiller ve büyüteç ayarları ile ilgili. bu problemli dosyalardan herhangi birini açtığım zaman maalesef Corel ölüyor. yeni doysa aç komutunu 20 dk.da gerçekleştirebiliyor. o dosyaların hangisi sağlam hangisi değil bilemiyorum. müşteri geliyo. 5 yıl önceki işi istiyo. :( bunları temizlemenin bir yolu yok mu - tek tek silmek dışında?
CDR açarken view manager docker kapatırsan (ctrl+f2) sorunun kalmaz. Fakat view presetleri döküman açılırken silmek istiyorsan stripview makroosunu kullanabilirsin.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
nsl yani? nerden stn alcam? cd yi satın aldık seri nosunu almaya ne gerek var? 12 de öle bişey yoktu. içindeydi seri nosu...
ben programı satın almadığınızı sanmıştım :) Seri numarası daha doğrusu ürün anahtarı ayrı bir kağıtta geliyor normalde, x4'te kutusunda ya da herhangi biryerde hologramlı bir özel kağıda basılmış olabilir. Yine de bulamazsanız Corel türkiye distribütörü olan eti bilgisayarı arayın.

ozlemgrfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb arkadaşlar kolay gelsin...
Yaaa çok zor durumdayım dün tüm gün yapmış olduğum çalışmayı kaydettim. hiç bir sorunla karşılaşmadan, fakat 10 dk sonra dosyayı açmak istediğimde program açılıyor bekletiyor ve daha sonra dosyayı açmıyor.birde masaüstümdeki belge konumunda resim kücük resim olarak belgesi gösteriyorrr :( acil yardım please...

akyazi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corel'da resmin üzerine çift tıkladığımızda "corel photo-paint'e" yönlendiriyor bu özelliği değiştirme olanağımız var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

gulden1

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

coral draw soru ve sorunlarınızı sadece bu topikte yazabilirsiniz..
Coreli PC üzerinde kullanıp eğitimini veriyorum. Tramın ne olduğunu biliyorum ama, bu tram Corelde veya diğer programlarda nasıl verilir. Bi açıklayabilir misiniz. Öğrencilerimle paylaşmam lazım bunu.
Şimdiden teşekkürler:neutral1:

helenistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar yine de umarım herkes iyidir... uzunca bir süredir çözemediğim bir problem. önerilen hiç bir yöntem çözmedi yani... corel draw ile decupaj yaptıktan sonra dekupe ettiğim obje kayıyor ... ve ben onu istediğim hale getiremiyorum yardımcı olabilecek olan yok mu?

akyazi

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar yine de umarım herkes iyidir... uzunca bir süredir çözemediğim bir problem. önerilen hiç bir yöntem çözmedi yani... corel draw ile decupaj yaptıktan sonra dekupe ettiğim obje kayıyor ... ve ben onu istediğim hale getiremiyorum yardımcı olabilecek olan yok mu?

dekupe ettiğin objeyi kaymış haliyle buraya koyarsan bi görüp ona göre yardımcı olmaya çalışıyım.

akyazi

🌱Yeni Üye🌱
Coreli PC üzerinde kullanıp eğitimini veriyorum. Tramın ne olduğunu biliyorum ama, bu tram Corelde veya diğer programlarda nasıl verilir. Bi açıklayabilir misiniz. Öğrencilerimle paylaşmam lazım bunu.
Şimdiden teşekkürler

grafik eklemeyi bilmediğim için rapid üzerinden gönderdim. umarım yardımcı olur.

https://rapidshare.com/files/108440543/001.jpg.html

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️

https://www.grafikerler.net/powerclip-yaptiginizda-resminiz-kayiyormug-t7530.html?t=7530

Şimdiden teşekkürler:neutral1:

85406531vn9.jpg

97803139tu3.jpg

arkadaşlar corel'da resmin üzerine çift tıkladığımızda "corel photo-paint'e" yönlendiriyor bu özelliği değiştirme olanağımız var mı?

corel photo painti silerek bu sorundan kurtulabilirsiniz =)

Son düzenleme:

ivan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar COREL PANİT' te ben ctrl+r duşundan çıkan fırçayı kullanamıyorum hani doku kopyalama yapan fırçayı birkaç defa coreli silip tekrar yükledim ama yinede olmuyor yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim teşekkürler şimdiden arkadaşlar.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar COREL PANİT' te ben ctrl+r duşundan çıkan fırçayı kullanamıyorum hani doku kopyalama yapan fırçayı birkaç defa coreli silip tekrar yükledim ama yinede olmuyor yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim teşekkürler şimdiden arkadaşlar.

fircayi sectikten sonra mouse sag click doku alir sol click yapistirir

heval18

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corelde bir çalışmada yer yazının ayrı ayrı olması için ne yapmalıyım mesala bitini uzatacam hepsi uzuyor ayrı ayrı nasıl yapabilirim ??

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
anladığım kadarıyla;

ctrl + k ile ayırabilirsin.

paragrafa uyguladığın ctrl + k satır satır ayırır.
bir satıra uyguladığın ctrl + k kelime kelime böler.
bir kelimeye uyguladığın ctrl + k harf harf böler.

igoala

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selamlar:)
Çok kötü bi durum var şimdi. Çalıştığım tüm dosyalar bozuldu. Bu nasıl olabilr?
Olay şöyle gelişti. Önce disc fulll uyarısı geldi. Ondan sonra kaaydetmedi. Sonra da tüm dosyalarım bozuldu backuplar dahil. Bi fikri olan var mı?
Lütfen yardım edin çok kötüyüm. 3 günlük emeğim gitti. ve yarına teslim etmem gerek.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
once temp klasorunu bi temizle derim daha sonra yaptigin calismalarin yaninda cmp yada ctm uzantili bi dosya olur.Tam hatirlamiyorum.Genelde hata oldugu zaman corel oraya aktarir.Onu acabilirsin

igoala

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corel dosyasının yanında öle uzantılı bi dosya yok. fakat dosya byutlarım doğru görünüyor. Kurtarabilir miyiz acaba?

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hafizayi bi temizle derim.Yani corel ram'in %30 unu kullanir.Bunun yaninda bos yerinde olmali.daha sonra birde import komutuyla acmayi dene

ŞAHİN REKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var coreli kullanarak folyo kesim yapıcam ama iki şeyi bilmiyorum birincisi kontür yani photoshoptaki stroke nasıl atılıyo bildiğiniz gibi folyo kesime yollarken kontürle üstündeki yazıyı ayırmamız gerekiyo bunu acil öğrenmem lazım ikincisi oval yazı nasıl yapılıyo yardımcı olursanız sevinirim köşeye sıkıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...