Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
corel drawda dosyaları açarken çok bekliyor ve kısa süreli takılıyor bunu nasıl çözebilirim
corel drawı yeniden yükledim ama olmadı
ayrıca dosyarı corel simgesi olarak göstermiyo uzantısız dosya simgesi olarak görünüyor

tşk ederim cvp için ama sorun çözülmedi o şekilde

CDR dosyalarını isimsiz görülüyorsa, dosya üzerinde sağ tıklayın birlikte aç program seç penceresinden coreli seçtikten sonra bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan seçeneğini işaretleyin ve tamam deyin.
Bundan sonra tüm CDR dosyalarınız corel ikonu olarak görülecektir.

ermavi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corelde harflerin içinden çizgileri nasıl geçiririm yani çizgi A'nın bir bacağının üstünden diğer bacağının altından geçecek. Çizgileri kesik kesik yapıp bir bacağın üstünden geçtikten sonra diğer bacağın altından geçireceğim çizgiyi shift pagedown yapıyorum yalnız böyle yapıncada çizgilerin biçimi bozuk görünüyor yardımcı olursanız sevinirim

bigalı

🌱Yeni Üye🌱
corel 11 formatında kayıt yapıyorsundur
ama sende corel 12 kayıtlı olduğu için
corel 12 sembolü ile gösteriliyor
birlikte aç la 11 seçersen orada da açıldığını göreceksin

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar corelde harflerin içinden çizgileri nasıl geçiririm yani çizgi A'nın bir bacağının üstünden diğer bacağının altından geçecek. Çizgileri kesik kesik yapıp bir bacağın üstünden geçtikten sonra diğer bacağın altından geçireceğim çizgiyi shift pagedown yapıyorum yalnız böyle yapıncada çizgilerin biçimi bozuk görünüyor yardımcı olursanız sevinirim

2 sefer yazmanıza gerek yok
en basiti altta kalmış gibi görünücek olan çizgi kısmını kesip atman

ilker.efsane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu söylediğiniz sorunlar ile ben niye karşılaşmıyorum hiç?
çoğu sorun bile değil aslında..

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya arkadaşlar burdaki psd dosyaları nerden indiriyoruz rapidshare ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

MüLTeCi

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar corele bir resim koymam lazım sayfaya ama resimi koyduğumda resimin kenarları beyaz çıkıyor kare şeklinde oluyor resim bunu nasıl düzeltebilirim bana yardım edebilirmisiniz.

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
MüLTeCi;29465' Alıntı:
Arkadaşlar corele bir resim koymam lazım sayfaya ama resimi koyduğumda resimin kenarları beyaz çıkıyor kare şeklinde oluyor resim bunu nasıl düzeltebilirim bana yardım edebilirmisiniz.

resmi seçince ordaki başlangıç noktasından başlayarak menüden knife tool u seçip resmi dekube edebilirsin..(böyle yapıyodum)

veya
Photoshopta resmi Pen tool yardymy ile kestikten sonra Paths yada türkçe olarak yollar kysmynyn üzerine iki kez tıklayıp, yol1 olarak kaydediyoruz, sonra yine pen tool ile kestiğimiz yerin üzerinde sağ tıklayıp clipping path kesme yolu yap dedikten sonra çıkacak olan menüden yol1 i seçiyoruz. Sonra bunu farklı kaydetten (save as) PDF olarak kaydedip corel de import ediyoruz ve resim bizim photoshopta kestiğimiz gibi corelde yer alıyor..(bunu yeni öğrendim uyguladım ve daha güzel oluyo)
(alıntıdır)

Son düzenleme:

MüLTeCi

🌱Yeni Üye🌱
tamamdır çok sağ ol çok işime yarayacak gerçekten

ganigokmen

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar ben adanada reklam işi ile uğraşıyorum coreldraw12 nin türkçe yamasını nasıl bulabilirim acaba. yardımcı olursanız sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆

loyal1986

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
logobul.tripod.com
coreldrawda çizilmiş bir vektörel çizim veya bitmap resim dosyasının nakış ile pec haline getirmek için gerekli programın ismi lazım ayrıca nasıl hazırlandığını anlatan pdf dökümanda olabilir (renkler, sıralama ,ilmek sayısı vb)
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi borç bilirim şimdiden teşekkürler...

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
Corel DRAWings X3 aradığınız program bu olmalı. Corel Türkiye Mümessili ETİ firmasının web sitesini inceleyerek progamın özelliklerini inceleyebilirsiniz. Tabii istediğiniz özelliklere haiz mi ondan tam olarak emin değilim.

Program özellikleri:

Tasarımdan Nakışa komple çözüm

Corel® DRAWings® X3 ile vektör temelli nakışın sağlayacağı özgürlüğü yaşayın! Kullanımı kolay Corel DRAWings X3, grafik endüstrisindeki profesyonellerin tercih ettiği yazılım olan CorelDRAW® Graphics Suite X3 paketinin tasarım gücü ile DRAWstitch® programının sayısallaştırma ve esnekliğini birleştiriyor

ÇİZİN-
Ödüllü CorelDRAW Graphics Suite X3

NAKIŞA DÖNÜŞTÜRÜN
nakış tasarlarken tüm kontrol ve esneklik elinizde olsun

DİKİN
Nakış tasarımlarınızı en popüler ev ve ticari nakış makinelerinin formatlarında kaydedin.

Hızlı ve kolay nakışlar
Herhangi bir vektörel tasarımı, en iyi vuruş kalitesi ile nakışa dönüştürür. Herhangi bir bitmap resimi kolaylıkla kanaviçeye dönüştürün. Alt dikiş, çekme payı, dallanma, ip kesme gibi nakış parametrelerini otomatik olarak hesaplar. Çiziminiz ile nakışı eşzamanlı günceller. Wings Modular nakış yazılımı ile nakış dosyalarını görüntüleyin, düzenleyin ve paylaşın.

ertntster

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum ve kısa zaman da aklımdaki bazı sorulara cevap buldum fakat corel draw hakkında bişey sormak istiyorum lens efectler matbaada sorun çıkarırmı daha öncesinde bi kaç işte sorun olmamıştı ama internette gezinirken sorunlar olduğunu yazıyodu yarında matbaaya bir iş göndericem birazda bazı yerlerde fazla kullandım sizin bi fikriniz varmı acaba nedersiniz

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
lenslerin baskıda sorun çıkartmaması için lensleri bitmap> convert to bitmap ile resim e çevirin. İyi çalışmalar...

görkem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tram değerleri?

merhaba arkadaşalar benim sorum şu corel drawda tram değerleri nasıl veriliyor?cewabını bilen warsa lütfen yardım etsin ;)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba arkadaşalar benim sorum şu corel drawda tram değerleri nasıl veriliyor?cewabını bilen warsa lütfen yardım etsin ;)

konunuz buraya alınmıştır
drawla alakalı sorunlarınızz bu başlık altından çözüm arayabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...