Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

obese

🌱Yeni Üye🌱
Herkeze merhaba arkadaslar.Gecmıs bayramı mubarek olsun herkezın.
Benım sızlere 2 tane sorum olacak uygun gorursenız.
Corele baslayalı 2 hafta oldu Corel'den once hıcbır program kullanmadım.ilk kullandıgım program ogrenmeye " gayret " ettıgım program Corel.
şimdi siz ustad'lara 2 tane soru sormak ıstıyorum aklıma takılan.bu soruları sormamdakı amac daha once bu ısı yapmamıs olmamdan kaynaklanabılır.bu konuda benı bıraz maruz gorun yanı.Bilmedigimden merak ettıgımden ve nasıl olmasını bılmek ıstedıgımden cevapları acıklayabılecek arkadaslara tsk ederım sımdıden.
1.sorum 3 adet calısma yaptım kendı kanaatımce kendı capımda. bunları sızlerle paylasmak ve nacızane yorumlarınızı eksık olan yerlerımızı bılmemız acısından sıteye koymak ıstıyorum.bunu nasıl yapabılırım.şimdiden tskler.
2.sorum corel'de renkler ıle ılgılı.bır Corel calısmasında 3dsmax ta cızılen bır resımler gıbı canlı renkler kullanabılırmıyız ? mesela ışık yansımalarını nasıl kullanabılırız.yanı renkler hakkında bu tur seylerı bılmek ıstıyorum.bilen ustadlar bu konu hakkında benı aydınlatmaya calısırlarsa ne mutlu bana.
saglıcakla kalın.ALLAH'a emanet olun.şimdiden tşkler.

obese

🌱Yeni Üye🌱
bılıyorum arkadasım.sormak ıstedıgım 3dsmax yada baska programlarda kullanılan renklerın corel'de kullanma yontemımız ve nasıl kullanabılecegımız.
ornegın arkadaslarım cok guzel araba resımlerı cızıyorlar.ve bu resımı renklendırme konusunda cok basarılı oluyorlar.ışık yansımaları gıbı.parlaklık gıbı.corel renklerde bunları nasıl yapabılecegımızı bılmek ıstıyorum tabıkı varsa.umarım anlatbılmısımdır.
vermıs oldugun cevap ıcın tsk ederım.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
corel de mesh özelliğini kullanarak renk ve ışık geçişleri yapabilirsin. Tabii 3d max gibi olmasını bekleme...

obese

🌱Yeni Üye🌱
tskler pekı bu ozellıgı nasıl kullanabılırım?bıraz daha acarmısın arkadasım sana zahmet.
tamam arkadasım. bıraz arastırmacı olmamız gerektıgı kanısındayım. su an corel'de baktım ve solda oldugunu gordum. bu ozellık sayesınde bır yere kadar verılebılıyor. calısmamım bırısındede bu ozellıgı kullanmıstım. bundan daha fazlasını saglayamıyormu corel ? renklerden o saydamlıgı baska sekılde saglayamazmıyız? k.bakma cok soru soruyorum. bazı soru ısaretlerının gıtmesını ıstıyorum.şimdiden tskler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆

Mesh tekniği kullanılarak yapılmış 2 çalışma

obese

🌱Yeni Üye🌱
tsk ederım demek ıstedıgım bunlardı anlatmak ıstedıgım. ellerıne saglık .bu konu uzerınde oldukca calısmalıyım tskler.

grafiger

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bende yeni üye oldum;
corelle ilgili benimde bir problemim var 11'i kullanıyorum font değişikliği yapmak istediğimde program kilitleniyo.. bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olabilirseniz sevinirim

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
konuyu biraz daha açarmısınız...

mtxdesign

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bende yeni üye oldum;
corelle ilgili benimde bir problemim var 11'i kullanıyorum font değişikliği yapmak istediğimde program kilitleniyo.. bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olabilirseniz sevinirim

sorun fazla açık değil ama muhtemelen sisteminde yüklü olan aşırı fontlardan kaynaklanıyordur. İşletim sistemine göre win98 kullanıyorsan max.250 - xp ise max. 700 font kullanmanı tavsiye ederim aşırı font yüklemen sistemide yorup performansını düşürecektir.

sportman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar benim bi rsorum var corel de bir çalışmam oldu yanlız ertesigün işe gittiğimde corelde dün yaptığım çalışmayı açamadım.. dosya bozuk diye bir uyarı aldım ..bu tür eksik yazılmış veya tamm formatlanamamış .cdr dosyalarını tamir eden program biliyormusunuz

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
hayır öyle bir program mevcut değil

sportman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne yapacam peki şimdii valla toplam boyutu 128 mb.idi .. ..eğer gözüne bir yerde ilişirse bana söle hiç olmasa böle işlerde kurtarıcı olur..teşekkürler

extrablue

🌱Yeni Üye🌱
photoshopta etrafını temizlediğim bir resmi corel e attığım zaman arkasında beyazlık çıkıyor... bunun olmaması için ne yapmalıyım yada nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
tiff kaydedeceksen açılan menüdeki save transparency kutucuğunu işretle

koder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
allah aşkına bana şu vistaya corel 12 nasıl yüklerim bi anlatsın yaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...